parsakaalihiiri14.5.2018 17:17
1/3
poikaongelmia SOS

elikkä siis, ehkä pari kk sitte, mä annoin väärän kuvan yhelle pojallel. oon tuntenu sen tosi pitkään, muttei olla oltu mitää läheisii ku se on mua 2v vanhempi. asutaan kuitenkin tosi lähekkäin ja silleen.

mä kuitenkin flirttailin sille ku oltiin meijän kylillä hengailemas mun kaveriporukan kaa. no tää poika otti kuitenki mun flirttailun tosissaan (vaik tein sen läpällä), ja seuraavana päivänä bileissä yritti lähestyä mua ja mä olin sen auton kyydissä isommal porukal yms. mua vähän ahdisti tilanne, ku on tajunnu et se oli ihan tosissaa. no, mä sitte sammuin mun parhaan kaverin viereen vaik se luuli et nukkuisin sen vieressä. sen jälkeen meijän välille jäi vähä kiusallinen tunnelma.

no seuraavissa bileissä se kysy multa, et oliks se kaikki oikeest pelkkää läppää mulle, mut mun kaveri tuli just pyytää mua apuun enkä pystyny vastaamaa siihe, joten se ei saanu mitää vastausta. olin sit kuitenki sinäki iltana sen auton kyydissä parii otteesee mut se meni yöks kotii ja mä jäin bileisii.

siihe jäi kaikki meijän f2f kohtaamiset, mut se tuli n. parin viikon päästä laittaa mulle kännissä että on kusessa muhun. en oikee tienny mitä vastaa, ni kiertelin kysymyksen. seuraavana aamuna selvinpäi kerto et "faktahan se on mut koita unohtaa koko juttu". sen jälkeen ei olla puhuttu, ja siit on jo muutama viikko.

en oo kuitenkaa pydtyny unohtaa sitä, ja mietin sitä koko ajan, ja tajusin et oon nyt itekki ihastunu ku oon miettiny asiaa. se on siis ihan super hottis ja ihana ihminen, harva on nii ystävällinen ku se.

mutta tän pitkän stoorin jälkeen on vaa se kysymys, että miten voin tehä selväks sille et oon kiinnostunu. haluun pitää jutun kuitenki sillee suht coolina enkä hypätä sylii ja kertoo tunteista vesisateessa. et helppiä tarviin

jätkä on siis 18 ja mä 16, ja ikäerolla ei meijän tilanteessa nyt oo kyllä merkitystä