neananana4.7.2018 14:34
1/1
Poikaongelma

Mun pitää avautua.
Mulla on ollu nyt tosi paljon juttuu yhen super ihanan pojan kans. Ollaan molemmat 16. Tutustuttiin joku kuukausi sitte ja ollaan siitä lähtien nähty paljon ja juteltu muutenki paljon ja ihan tiietään et ollaan molemmat tykästytty toisiimme ja ollaan juteltu siitä.
Näin sen kans viimeks pari päivää sitte, kaikki meni muute tosi hyvi ja oli kivaa, mut vähä ajan päästä se lähti koska halus pelata kaverinsa kans. Tää mua tietenki ärsytti ja mainitsin siitä sille. Sen jälkeen tää poika on ollu ihan outo. En tiiä johtuuko se siitä et se lähti nyt yhelle matkalle eikä sillä varmaa oo kauheesti aikaa ym. Mut silti se on tosi outo.
Snäppäiltii aikasemmi tosi paljo ja koko aja molemmat laitto ihan naamastansa kuvii eikä välittäny ees mitä laitto. Nyt se ei snäppää mulle mitää muuta ku semmosii snäppei mitä se laittaa kaikille. Eikä siis ollenkaa naamastansa kuvii.
Ku ite snäppään ni se vaan ignooraa.
Kysyin jo kerran et onks sillä joku huonosti ja ei kuulemma ollu. Oon nyt itekki vähentäny snäppäämistä koska mul on semmonen olo et se on jotenki ärsyttävää sen mielest. Ajattelen sitä koko aja enkä saa sitä pois mun päästä vaikka mitä tekisin.
Jos se ei vaan tykkää musta enää? Tai toisaalta ei tää snäppi mitää merkkaa... Jos vaan ylireagoin? Tää on hirveetä.