__nalllekarhu21.4.2017 14:05
1/5
Poika lopettaa aivan yhtäkkiä juttelemisen

Tarvisin siis neuvoja mitä tehdä tämän seuraavan asian kanssa.
Eli yks poika alkoi noin puoli vuotta sitten snäppäämään mulle, ja sanoi olevansa ihastunut. Pikkuhiljaa tutustuttiin paremmin, ja itselläkin alkoi kunnolla tulemaan tunteita poikaa kohtaan. Oon aina yleensä ollut huono kertomaan omista tunteista, enkä tavallaan yleensä oo antanu itselleni "lupaa" ihastua, koska pelkään että tuun jotenkin jätetyksi tai petetyksi, ja mulla siis todella harvoin tämän takia on kenenkään kanssa juttua. Siksi epäröin nytkin, mutta loppujen lopuksi kerroin itsekin tunteistani.

Snäpättiin ja jultetiin esim wapissa t o d e l l a paljon kaikesta mahdollisesta ja meistä tuli jopa aika läheiset. Sitten aivan yhtäkkiä, ku itellä tunteet oli vaan entisestään syventyny, tän pojan jutteleminen loppu ku seinään. Lisäksi oli kaikkea pikkusta, mikä oli outoa esim sydänten laittaminen loppui, ja loppujenlopuks meni siihen pisteeseen, että oikeestaan ainut mitä se laitto, oli yks snäppi päivässä (seki sillonku ku tuli tiimalasi(: ).

Kysyin sitte pojalta mikä on, ku vaikuttaa ettei sitä enää kiinnosta jutella, niin hän vastas ettei vaan oo tullu juteltua, mutta ei oo siitä kiinni ettei kiinnostais. Mietin että uskoisko, mutta olin sitte että okei, ehkä tässä ei sitten ookkaan mitään, ja kirjaimellisesti huokasin helpotuksesta. Nyt kuitenkaan tuonkaan jälkeen poika ei juurikaan oo jutellut, eikä esim vastannut sydämellä "öitä" viestiin, vaikka itse laitoin sydämen perään (Kuulostaa niin lapselliselta, mutta oikeesti tollaset pikkujututki vaivaa :D).

Nyt sitte vaivaa niin paljon, ku en tiedä oikeen mitä tässä tekis, ja mitä se oikeasti ajattelee. En tiiä pitäsikö unohtaa koko poika, ku kuitenkin satuttaa niin paljon ku itellä tunteet täysillä pelissä, mutta pojasta ei ota selvää, eikä se enää anna paljo mitään itsestään irti. Oon silti tosi hämilläni, ku se poika vaikutti olevansa niin palavasti ihastunut ja jutteli koko tän puolen vuoden aikana tosi ahkerasti, mutta aaivan yhtäkkiä tosta vaan lopettaa. Tuntuu myös niin pahalta, ku just jotain tämmöstä aina pelkää, ja tällasen takia pelkääkin ihastua. Oon siis ollu todella p*skalla fiiliksellä viimeset pari viikkoa tän takia, ja en tosiaan tiiä mitä teen, tai miten saisin tän pois edes mielestä.
Kertokaa siis jotai vinkkejä ja mitä tekisitte itse tässä tilanteessa, tai onko muilla esim kokemusta tällasesta?