Kaktuspensas__6.8.2018 20:23
1/4
Poika kiusaa

Hei, oon siis 11v tyttö meossa viidennelle luokalle. Mulla ois sellanen ongelma et meidän luokalla on yks poika, se kiusaa ja vitsimäisesti haukkuu mua, ime munaa,läski, ruma, haista vittu, lerssiaivo, ja kaikkee muuta. Ollaan oltu ennemmin tosi hyviä kavereita.

Täs kerran kun pelattiin bffän ja kaveriporukan kanssa nii mun bff kysy tältä pojalta et kenestä se tykkää täs porukas. Se poika vastas et susta" mut en enää!!!" Eli mun parhaasta kaverista! Eikä ne oo ikin ollu ees tyylii tekemisissä.

Mun bff ja tää pelaa kans vapaa ajalla aina fortnitee.

Nytkin meillä ja mun bffällä oli wap ryhmä jossa oli yks meidän luokan toinen poika,

Niin tää toinen poika laitto mulle viestiä et saako tän

Kutsutaan nyt tätä mun vihamiestä juusoksi ja tätä toista poikaa markoksi.

Marko laitto mulle siis viestiä että voiko Juuson lisätä siihen ryhmään?

Vittuunnuin tietenkin tästä ja vastasin "ei vitus :D"

Sitten saan markolta ääniviestin jossa juuso sanoo "ime munaa vitun lerssi aivo (Marko nauraa taustalla)" estin markon.


Mua vitutta tää tilanne ihan saatanasti ja en haluis olla tälläsissä väleissä tän pojan kanssa. Jos joku nyton kertoo mulleet et älä välitä" niin se EI ole vaihto ehto. Haukkuis mua kuitenkin. Ollaan nuoria ja vanhemmille / opettajille puhuminen ei auttais kun oon itsekkin jotain tyhmää laukonut. Oon tosi epätietonen itsestäni niin en todellakaan tarvii saman ikäisen pojan haukkumisia.


Haluisin sopii jotenkin nää asiat kun turhat tulehtuneet välit luokkalaiseen (vielä poikaan) ei oo kiva. Jos joku tän lukee niin haluisin jotain asiallisia vastauksia. Kiitos!