jokupikkulapsi3.3.2018 10:52
1/4
poika käyttäytyy oudosti

Eli juu en nyt keksinyt mitään hyvää otsikkoa mutta aloitetaan heti..
Eli oon tutustunut tämmöiseen poikaan, sanotaan nyt vaikka Ismoon, yhteisen harrastuksen kautta. Alettiin juttelemaan ja mä huomasin että mä tykkään tästä Ismosta tosi paljon. Yhdessä vaiheessa se kysyi et lähtisinkö mä sen kanssa syömään. Käytiin syömässä ja kaikki meni hienosti, juteltiin ja naurettiin paljon yhessä. Sitten parin päivän päästä se kertoi et se tykkää musta ja sanoin sitten että mäkin tykkään siitä. Olin varmaan maailman iloisin tyttö :) No siitä sitten taas pari päivää niin Ismo kysy että oisinko mä kiinnostunu seurustelemaan sen kanssa, vaikka sitten kun tunnetaan paremmin. Vastasin että joo, mut päätettiin ettei kiirehditä vaan edetään rauhassa. Sitten tossa pari päivää sitten kun meijän piti nähdä koulun jälkeen ja oltiin sovittu että missä ja monelta, niin Ismo laittoi viestin ettei pääsekään tänään. Vastasin siihen ja lähdin kotiin. Matkalla sitten tää Ismo laittoi viestin ettei varmaan jaksakaan alkaa seurustelemaan mutta voidaan silti olla kavereita :/ Olin tosi surullinen enkä sitten kysynyt edes syytä tai mitään. Sen jälkeen se ei oo tullut juttelemaan kertaakaan..
Jäin miettimään että oonkohan mä tehnyt jotain? Voiko sellaista vaan mennä kysymään? Tuntuu kuin sen tunteet ois vaan loppuneet silmänräpäyksessä.. Nään sen tiistaina treeneissä ja ennen sitä haluaisin saada tietää oonko tehnyt jotain.
Ollaan muuten saman ikäisiä, yläasteella ja eri kouluissa mutta samassa kaupungissa asutaan.
Onko kellään mitään vinkkejä mitä voisin tehdä tai onko jollain samanlaisia kokemuksia? Saa kysyä jos jäi jotain epäselväksi ja anteeksi kirjoitusvirheet :)
Kiitos jo etukäteen <3