suffelibuffelii2.7.2017 23:30
1/2
Pohjalla!!

Ehkä suhteet ei ny oo paras alue mut ihsm.
Tosin oon 14-vuotias tyttö ja mun elämä rupes menee hirveeseen alamäkeen noin vuosi sitten kun menin ylä-asteelle. Minua on siis aina koulu kiusattu, tämä sitten johtanut siihen että en osaa olla itseni olen muokannut itseäni muiden mielipiteiden mukaan että olisin edes hiukan hyväksyttävä. Noh tämä niin sanottu alamäki lähti siittä kun pikkuveljeni (3 vuotta nuorempi) aikoi uhkailla minua kotona on jopa meinannut tappaa. Tästä olen vamhemmilleni kertonut ja he ovat siittä häntä toruneetkin, mutta ne on sitten yleensä kääntyneet jollain tavalla minun syykseni. No tästä muutamia kuukausia kaverit päättivät etteivät halua olla yhteyksissä minuun ja jäin yksin. Näistä entisistä kavereista tuli koulukiusaajien hyviä kavereita ja tottakai minä jouduin uhriksi. Pahimmillaan on ollut kuristamista koulun aikana ja hakkaamista. Sen jälkeen rupesin seurustelemaan tämä henkilö jonka kanssa seurustelin oli aivan täydellisen oloinen hän oli kaikkeni kunnes hän raiskasi minut. Suhde kuitenkin jatkui 2 kuukautta raiskauksen jälkeen. En kai silloin edes tajunnut kunnolla tilannetta. No eron jälkeen viisi päivää ja hyvä ystäväni (poika) hyväksikäytti ja pahoinpiteli minut hänen ystävien nähden. On paljon muutakin josta voisin avautua mutta en taida tunkea sitä tähän samaan.
Olen erittäin herkkä ihminen ja tällä hetkellä minulla ei ole yhtään ystävää kaikki päivät vietän yksin kotona. Olen käynyt kuraattorilla puhumassa mutta vain kerran koska sinne on hirveät jonot. Ehkä se tämä kaikki ei välity kunnolla, mutta olen aivan rikki. Aina öisin jopa nyt toivon, etten heräisi aamulla. Itseäni en pysty satuttamaan. Halusin lähinnä tulla avautumaan tämän kaiken sisällä pitäminen on raskasta. Lähinnä halusin tulla avautumaan. Tiedän että asiat voisivat olla pahemminkin mutta tämä kaikki on vaikeaa minulle.
Tiedän että kirjotuitus virheitä löytyy ja että teksti voi olla sekavaa mut en jaksa oikein välittää. Voi toki kysyä jos joku asia jäi vähän auki