chocolateholist27.4.2017 14:24
1/5
pls... auttakaa!! en keksi m aihetta koska kiire mut pls auttakaa oikeesti!!!!

okei, en nyt tiedämiten aloittaisin tämän mutta mulla on siis ongelma. eli oon nyt vähän aikaan ''säätänyt'' yhen pojan kanssa joka on samas koulus kun mä. Oon kertonut tästä mun parhaalle kaverille (sanotaan vaikka saana) koska kerrotaan kaikki toisillemme ja siis mulla on myös toisia tosi hyviä kavereita mutta niillä ei ole juuri minkäänlaisia kokemuksia poikien kanssa esim ei tiedä mt tarkoittaa kielari sun muuta sellasta:Dniin niille en haluis kertoo.

Ja siis nyt kun yks niistä toisista kavereista on nähnyt mun ja saanan keskustelut wapissa ja se painosti kertoo tän tilanteen... kerroin sit kaiken muun paitsi että kuka se on ja siitä se soppa syntyikin nyt ne puhuu luokas ja kuiskii kaikkee et mä tiedän kuka se on se on tällä luokal sit vaan oon sit siin vieres ja kysyn et mist ne puhuu ihan suoraan päin näköö valehtelvat puhuvan jostain kummitätinsä lapsesta ja vittu kuulin kaiken.
ja ne puhuu ja arvailee koko ajan koulus et kuka se on ja tsekkaa mun ig seuraajist kaikki pojat ja puhuu niistä ääneen välkillä.
ja ongelmana on se että huomenna meillä on samas rapus tän mun säädön kanssa tunnit ei samas luokas mut siinä vieres ja jos ne puhuu tästä säädöstäni itse sillon olen kadonnut saanan kanssa jonnekkin ettei tarvis nähä sitä säätöö ja säätö istuu niiden vieres tyyliin niin sehän kuulee kaiken ja tää saana on tosi luotettava ja jos esim sanon et en haluu kertoo että kuka se on niin se kunniottaa mun päätöstä sen verran ettei aio etsii sitä kaikist someist ja tälleen ja siis saanalle olen kertonut kuka tää on <3eli mitä teen tän jutun suhteen et ne vois lopettaa tän puhumisen ennen kun se säätö kuulee sen kaiken koska nehän ei tiedä kuka se on :Dja itse en puhu heille tästä asiasta...help pls

sori kirjotus virheet ja tän pituus mut kaikki asiat on vaan niin sekavasti et... kiitos jo avustanne <3333