sugarrrainbow13.5.2018 16:59
1/1
pitäskö tehä aloite vai odottaa

Sori täst ylipitkäst selityksestä ensinnäkin, mutta :D

Tunnettiin siis yhden jätkän kaa jo pienempänä, mutta tutustuttiin täs joskus ysin puolvälissä uudestaan ja nyt ollaan oikeestas hyviäkin ystävii. Huomasin mun frendin kaa jo ihan alussa et se tuijotti mua tunneil aika paljon, ja nyt sit ku tunnetaa paljo paremmin, niin aina ku meen sen ohi käytävällä koulussa, niin sen kaverit alkaa huutelee kovaan ääneen kaikkee et ”Hei *** tuol se menee” tarkoittaen siis mua.

Nyt ollaan muutama kuukaus hengattu tän jätkän kaa ihan niiku kahestaa aika paljo, ekoil kerroil meiä yks frendi oli meiän kaa ja on välil edelleen, mut nykyää tää jätkä kysyy multa useimmiten omasta alotteestaan että voinks mä olla, ja välil myös mä kysyn.

Aina ku ollaan tän jätkän kaa kaksin, niin puhutaan ihan mistä sattuu ja nauretaa kaikille oudoille asioille. Mut sit kans AINA kun ollaan kaksin nii se soittaa jotai biisei ja kysyy et tunnistanko biisin jne, ja ne biisit aina kertoo jtn rakkaudest ääää..

Ongelma täs on se että mun frendit ”parittaa” meit kokoajan, mutta huomaan kyllä täst jätkästä että meillä molemmilla on tunteita, mutta en silti uskalla puhuu täst mtn sille, et miten te tekisitte/etenisitte täs tilantees? Voin selventää jos tää oli vähä sekava :Ddd