Nuudelikuiskaaja12.7.2018 10:15
1/1
Pitäiskö päästää irti?

Dodii, eli tapasin tytön netissä ja kirjoiteltiin pari viikkoa, ennen kun nähtiin. Ennen kun säätö meni "poikki" kesäkuun lopussa, niin kerettiin näkemään pari kertaa kaffella. Molemmat ois halunnut jatkaa näkemistä, mutta tytön vuoden kestävä ulkomaanreissu kevyesti sotki kuvioita.

Tässähän ei sinällään oo mitään ihmeellistä. Kaikki meni treffeillä kivasti, juttuu oli netissä, mutta aikataulut ei toiminu ja peli poikki. Mun on vaan vaikee päästää irti, koska oisin halunnu nähä onko tästä yhtään mihinkään. Tiiän et kaks kertaa on vähän ja reissu tuo stressiä, mutta harmittaa silti.

Kirjotellaan mun aloitteesta harvoin kuulemisten merkeissä, mutta haluisin vielä nähä, ennen kun se lähtee. Tuntuu vaan, että sille oli helpompi lopettaa, kun mulle ja omat ajatukset onkin ollu tuon "stopin" jälkeen ihan sekasin.

Voishan sitä jatkaa vuodenkin jälkeen, mutta en tiedä millä ajatuksilla se tulee takasin ja tyhmää ois odottaa yhtä ihmistä noin kauaa. On vaan tullu mietittyä kaikenlaista ja ajatukset on täysin sekasin.