lovelyALICE26.7.2017 19:21
1/5
Pitäiskö erota?

Olen nyt ollut nykyiseni kanssa yhdessä kuukautta vajaa vuoden ja tämä on ehdottomasti ollut elämäni parhaita vuosia. Välitän hänestä ihan suunnattomasti, mutta se tässä ongelma onkin. Vaikka rakastan häntä, niin hän ei saa enää minussa aikaan samanlaisia reaktiota kuin ennen. Perhosia ei tunnu mahassa eivätkä kylmät väreet liiku selkäpiissä. Onko tämä vain jotain alkuhuuman hälvenemistä, vai olenko kasvanut hänestä erilleen?

Välillä on edelleenkin hetkiä jolloin ajattelen esim että "Oon niin onnekas kun mulla on noin komee mies" tai "miten hän voikaan olla noin ihana". Mutta silti. Tää ei enää tunnu samalta kuin aiemmin. Lisäksi hän on kovin ujo ja vaivaantuu hyvin herkästi tietyistä asioista puhuttaessa. Ennen mua ei haitannut, etten voinut puhua hänelle kaikesta tai että hän kieltäytyi puhumasta joistain asioista, mutta nyt se on alkanut häiritä. Oon kuitenkin tän koko yhdessäolomme ajan tavallaan salaa toivonut, että hän vielä rohkaistuisi. Lisäksi olen itse paljon sosiaalisempi ja itsevarmempi, mikä tietyissä tilanteissa harmittaa kun hän ei esim. halua lähteä tuplatreffeille ystävieni kanssa, kun taas käymme usein ulkona hänen ystäviensä kanssa.

Rakastan häntä kuitenkin niin paljon ja ollaan oltu yhdessä käytännössä koko ikämme. Esikoulusta asti olen viettänyt hänen kanssaan enemmän aikaa, kuin kenenkään muun. Vahvemmat tunteet leimahtivat vasta vuosi sitten, sitä ennen olimme vain parhaita ystäviä. Pelkään, että jos otan tämän eroasian esille hän ensin vaivaantuu ja sitten suuttuu tai masentuu. En halua satuttaa häntä. En halua menettää parasta ystävääni. Pelkään, että hänen luonteensa vuoksi eron jälkeen suhteemme on hänen puoleltaan niin "awkward" niin sanotusti, ettemme voi enää viettää aikaa yhdessä.

Olenko ihan typerä ja onko tää vain jotain alkuhuumaan haihtumista, vai pitäisikö mun oikeasti alkaa miettiä eroa?