ruusunen1124.6.2018 16:28
1/10
Pitäisikö säädön käytös hyväksyä?

Oon nyt säätänyt muutaman kuukauden erään pojan kanssa. Emme ole varsinaisesti sopineet vielä seurustelusta, mutta tapailemme kuitenkin säännöllisesti. ++olemme molemmat 21-vuotiaita.

Vietin viime yön taas hänen asunnollaan. Olimme aiemmin sopineet, että vietämme tämänkin päivän yhdessä, lukuunottamatta sitä, että kävisin omassa kodissani mutkan. Aamupäivällä säätöni(sanotaanko häntä nyt vaikka Olliksi) kaveri soitti. Hän pyysi, että Olli hengaisi tämän päivän hänen kanssaan. Olli lopetti puhelun ja sanoi minulle, että minun täytyisi lähteä, koska hänelle tuli muuta menoa. Suutuin tietysti ja kävimmekin aiheesta aikamoisen keskustelun, kun kerroin, etten ikinä voisi sanoa noin kenellekkään, varsinkaan jos olen sopinut jotain muuta toisen kanssa.

Tästä tuli olo kuin olisin vain joku varavaihtoehto, jonka voi feidata heti kun "parempaa" seuraa on tarjolla. Mielestäni Olli olisi tässä tapauksessa anteeksipyynnön velkaa, mutta sellaista ei kuulu vieläkään eikä hän koe tehneensä omasta mielestään mitään väärää.

Tykkään kuitenkin kovasti kyseisestä ihmisestä eikä näin ole koskaan aiemmin käynyt, joten en vielä haluaisi kuitenkaan luovuttaa meidän suhteen. Mitä mieltä olette, voisinko sanoa tyyliin että en ala katselemaan kauaa, mikäli käytös ei muutu tai jotain muuta vastaavaa?

Kaikki vinkit ovat tervetulleita, kiitos!