zipunen26.5.2018 21:21
1/3
pitäisikö kaverin huumeiden käytöstä kertoa ?

tää mun kaveri, on mun luokalla ja ollaan oltu muutama vuosi jo parhaita kavereita. kasi luokalla se on alkanu polttaa tupakkaa, nuuskaamaan ja käyttämään alkoholia. se on saanu alkoholimyrkytyksen ja on usein kännissä viikonloppusin.

se lintsaa koulusta tosi paljo ja kädet on muutenki täynnä viiltelyarpia. sillä on masennuslääkkeet ja käy juttelemassa psykologilla, mutta nyt mua on alkanu huolestuttaan entistä enemmän, kun se on alkanu maisteleen huumeita. se puhuu usein kuinka se haluais kuolla ja ku sanoin että älä käytä huumeita voit vaikka kuolla niihin, vastaukses sain että ei mua haittais vaikka kuolisin.

mitä mun pitäis tehä? yrittää ite auttaa sitä vai kertoa kuraattorille nuista esim huumeiden käytöstä? petänkö sen kaverin luottamuksen kertomalla eteen päin? teenkö kusipäisen tempun jos teen noin, se ei kuitenkaan tällä hetkellä tajua että ajattelen sen parasta :( mua pelottaa että se tekee itelleen jotain vielä :/ mitä te tekisitte, ja tää henkilö on sitte kuitenki mun paras kaveri D: