sarpsuli5.2.2016 5:17
1/13
Pitäisikö huolestua?:(

Eli siis olen seurustellut poikaystäväni kanssa nyt kahdeksan kuukautta. Meillä menee tosi hyvin ja ollaan onnellisia ja rakastuneita.

Joskus kolmen kuukauden seurustelun jälkeen sille tuli snäpissä puhumaan joku muu tyttö ja he ovat siitä lähtien puhuneet yhtäjaksoisesti ja se snapstreak on yli 150 päivää...

Nyt sain kuulla poikaystävältä että he ovat jo kuukausi sitten ruvenneet puhumaan whatsapissa myös, eli jossain vaiheessa numerot ovat vaihtuneet.

Asialla ei periaatteessa ole minulle väliä, mutta koska en saanut tietää tuosta numeroiden vaihdosta. Snäpissä puhumisenhan voi laittaa nyt vielä siihen, että halutaan pitää pitkä putki yllä ja saada suurempi score jne, mutta kun he ovat siirtyneet tuohon vaiheeseen ja poikaystäväni ei suostu edes kertomaan mistä he puhuvat.

Myös tämä toinen tyttö puhuu ihan KOKO ajan jotain hänelle ja heidän keskustelu on taukoamatonta ja poikaystäväni joskus ignooraa minua kun puhuu tälle ja puhuu myös minun seurassani.

Että joskus vaan tuntuu että oonkohan mä menossa nyt vaihtoon D: ja kummiski mulle aina sanoo, että älä sä mee nyt puhuu kellekää jätkälle D: