Pikkuseepra_9.4.2018 11:51
1/5
Pitäisikö erota vai pysyä yhdessä?

Heips, ollaan vasta puolisen vuotta oltu poikaystävän kanssa yhdessä ja musta tuntuu jo tässä vaiheessa suhdetta, että mä oon ainoo joka yrittää tehdä jotain suhteen eteen. Ensimmäiset kuukaudet olin niin ihana ja hyvännäköinen, halusi nähdä mua ihan koko ajan ja mulla oli hyvä fiilis sen takia koko ajan. Ymmärrän toki, että aluksihan kaikki on niin täydellistä ja ihanaa, mutta loppuuko se alkuhuuma tosissaan niin seinään parissa kuukaudessa? En saa enää minkään näköisiä kehuja mihinkään liittyen, vaikka olen koittanut asiasta vihjata. Ennen pelkäsi minun menettämistä, nykyään tuntuu ettei häntä voisi vähempää kiinnostaa, syyllistää minua pettämistä jos menen baariin NAISpuolisten ystävieni kanssa juomaan parit, ja olen koko sen ajan viestitellyt poikaystävälleni.

Nykyään tuntuu vaikealta edes kysyä, voitaisko viettää aikaa yhdessä kun vastaukset ovat aina ”entiiä”, ”katotaan” jne, vaikka siis ei todellakaan nähdä kuin max 2kertaa viikossa, mikä on mielestäni ihan ok, mutta se, että tuntuu et pitää tehdä kaikkensa että hän voisi/haluaisi(?) nähdä tuntuu pahalta ja turhauttavalta.

Tiedän että hänellä on laaja kaveriporukka missä tykkää joka päivä hengailla, mutta miksei aikaa riitä minulle kuin se kerran viikossa? Onko kyse kiinnostumisen loppumisesta vai onko hän vain ihminen joka tarvitsee paljon omaa tilaa suhteessa?

Välillä olen niin onnellinen kun olen hänen kanssaan, hän kutsuu minua rakkaaksi ja pitää tiukasti kiinni, tosin nykyään enemmän on etäinen ja minä joudun tekemään kaikessa aloitteen. Välillä on niin ”väsynyt” ettei jaksa edes halia antaa, eikä keskustele kanssani mistään vaikka yritän, vaan on mielummin sen pari tuntia aivan hiljaa. Silti aina ”väsyneenä” kun lähtee luotani, menee suorinta tietä rellestämään kavereiden kanssa.

Ja kyllä, olen yrittänyt keskustella asiasta hänen kanssaan, mikä on hieman hankalaa kun vastaukset ovat olemattomia, tai hänen mielestään samojen asioiden jauhaminen on turhanpäiväistä, vaikka mielestäni ei ole niin kauan kun saan vastauksen tähän.

Ajattelin vain, jos jollain samankaltainen tilanne päällä, tai ollut ennen, niin jos osaisi jotain vinkkejä antaa että miten tässä edetä, odottaako vielä jonkin aikaa ja katsoa miten asiat etenee, vai päästääkö menemään? Tunteet tätä miestä kohtaan on valtavat, enkä todellakaan ole luovuottaja tyyppiä, mutta silti lähes jokapäiväinen pahafiilis tän suhteen takia on todella rankkaa.
Ikäeroa meillä 3vuotta, miehelle ensimmäinen suhde ja mulle toinen.