moiksu911.5.2018 8:11
1/8
Pitäisikö erota?

Olemme poikaystäväni kanssa olleet vasta kolme kuukautta yhdessä, mutta tunnen rakastavani häntä siksi tämä on niin vaikea asia.
Mutta on kuitenkin näin, että meidän lyhyen suhteenkin aikana on tapahtunu paljon kaikkea, joka minun mielestäni on epäreilua minulle.
Poika siis on hyvin itsekäs ja laittaa todella usein itsensä minun edelle jos en itse siitä ole sanonut vähään aikaan.
Mutta hänen luonteensa on vain tälläinen.
Mutta esimerkiksi mielestäni on väärin, että olen miljoonia kertoja sanonut hänelle, että ostaa kondomeja vaikka syönkin e-pillereitä jos unohdan ja myös siksi että haluan olla varma etten ole raskaana.
Sitten tässä tapahtui sellainen että oikeasti unohdin ottaa pillerin ja mulla oli ollut edellisellä viikolla tauko sillä mulla oli menkat.
No tajusin sen vasta tämän jälkeen ja otan siitä täysin vastuun että toimin noin vastuuttomasti,mutta hän ei ole vieläkään tämänkään asian jälkeen jaksanut ostaa niitä ja tosiaan odottelen vielä menkkoja jotka pitäisi alkaa kohta.
No sitten mennään vappuun.
Olimme hyvin kännissä molemmat, mutta itse en muista illasta kuin pari kohtaa.
No muistan kun hän sitten kysyy voinko panna hänen kanssaan.
Sanoin siihen että joo. Siinä tilassa minä ymmärsin vielä asioita.
Minulla meni oikeastaan kaikki ohi paitsi jossain vaiheessa huusin että älä jatka. Hän ei sanonut mitään ja jatkoi kuitenkin.
Sitten sanoin lopeta ja hän sanoi että hän tulee kohta ja jatkoi. Olin aivan kuoleman partaalla tällöin en tajunnut paljoa mitään mutta tämän asian muistan selkeästi. Voiko tätä luokitella raiskaukseksi? Pahinta on se, että hän ei edes ota kunnolla vastuuta teoistansa. Minulle tämä on oikeasti iso asia.