KarvainenKirahvi22.12.2014 18:32
1/101
Pikkuveli sabotoi koko perhettä

Mulla on siis 8-vuotias pikkuveli, jonka käytös on usein ihan suoraan sanottuna sairasta. Se on jo aiemmin käynyt psykologilla, mutta siellä käyminen lopetettiin syystä x? Mun vanhemmat on väsyneitä myös sen käytökseen ja ne yrittää pitkittää sitä et sitä alettas taas raahaamaan sinne psykologille.

Tajuun kyllä, et on ihan normaalia jos 8 vuotias poika on vähän villi ja tekee välillä typeryyksiä ja näin. Mut mun veli aiheuttaa paljon hekistä ja fyysistäkin vakivaltaa varsinkin mulle ja mein 5 vuotiaalle pikkuveljelle. Se saattaa ihan yht'äkkiä vaan tönästä, purra tai lyödä tätä 5-vuotiasta. Muo se taas "kiusaa" paljon henkisesti ja tuhoo tahallaan mun tavaroita ja omaisuutta. Esimerkis mulla on mopoauto, jota se tahallaan naarmuttaa, se ajaa sitä päin pyörällä, lämii jääkiekkoa sitä päin ja repii sen muovisia ovenkahvoja jotka on muutenkin hauraat eikä kestä sellasta. Sit se suttaa mun vaatteita ihan tahallaan, esimerkiks työns suklaajäätelön mun valkoseen paitaan ja nauro päälle. Nää kuulostaa aika naurettaville ehkä, mut tätä on jatkunu jo pitkään ja en vaan jaksa asuu senkaa enää samassa talossa koska se käyttäytyy kokoajan niin ilkeesti ja sen käytös rasittaa munkin mieltä. Myös usein aamulla jos oon lähdössä kouluun mopoautolla, niin se ajaa pyörällä poikittain siihen tielle etten pääsis lähtemään ja oon myös myöhästynyt sen takia koulustakin. Sit sama juttu kun oon tulossa kotiin niin se ei päästä vaan tukkii tien ja nauraa. Sit kun meen suihkuun niin se tulee siihen ovelle nauramaan että oon läski ja nauraa tissejä, alapäätä yms. Tääkin kuulostaa tosi tyhmältä, enkä ota itteeni niitä, mut on ahdistavaa mennä suihkuunkin kun se tulee ovelle kyttäämään.
Kerran mulla oli myös kaveri yökylässä niin mun veli tuli yöllä kyttäämään mun kaveria kun se nukku, ja kun kaveri heräs sen tuijotukseen niin mun veli sano mun kaverille että haluaa nähdä tämän pillun. En tiiä et pitäskö totakin jotenkin ymmärtää, mutten voi tuoda tän veljen takia meille koskaan kavereita.
Mun veli on myös koulussa kiusannut muita oppilaita ja jatkuvasti opettaja kirjoittaa reppuvihkoon jotain viestejä millon se on ketäkin oppilasta haukkunut yms. Sählyharrastuksen se on joutunut lopettamaan koska sitä ei oteta mukaan koska siellä se toistuvasti kuisaa muita. Se on käynyt vpk:ssa ja siellä se kiusas yhtä poikaa niin, että sen vanhemmat soitti meille, että jollei mun pikkuveli lopeta vpk:ta niin niiden poika ei enää käy siellä. Senkin mun veli siis joutu lopettamaan.
Tänään olin sen kanssa muutaman tunnin kotona kahdestaan ja huomasin et se pelas sotapelejä, ja koska niitä se ei saa pelata, niin suljin pelin. Tästähän se suuttu ja löi nyrkillä täysiä koneen näyttöä ja sylki lattialle. Sit käskin sen sen huoneeseen ja laitoin oven kiinni, ja tää rupes paiskomaan kirjotustuolia niin että lopputuloksena tuolista katkes jalka, ja ovessa oli halkeamia, reikiä ja mustia viivoja. Paiskoessaan tuolia se myös haukku muo kaikilla mahdollisilla sanoilla.

Tossa ei oo todellakaan kaikki. En vaan kestä sen käytöstä enää. En haluu nähdä et se satuttaa mun toista veljeä, enkä jaksa aina harmistua siitä kun se nappaa vaikka mun puheliman ja tiputtaa sen lattialle tai raapii ja riuhtoo mopoautoa. Usein se jää kuitenkin vaan henkiseksi kiusaamiseksi, niin että se sanoo vaikka että menee hakkaamaan mailalla mopoautoa, mutta ei kuitenkaan mee. Tai se saattaa sanoa että varasti multa rahaa, mutta ei oo välttämättä oikeesti varastanut. Mut toi rasittaa ihan älyttömästi mieltä, koska toi on jokapäivästä ja se puhuu tollasia useesti päivässä. Tota on jatkunut myös useemman vuoden.

Mut siis haluisin kysyä, että missä voisin puhua mun veljen käytöksestä niin että saisin sen uudelleen johonkin psykologille tai johonkin? Pitäskö mun puhua koulussa vai soittaa johonkin vai mitä? vanhempienkaan mielestä sen käytös ei oo normaalia, ja ne joutuu olemaan sille vihasia päivittäin. Oon yrittänyt sanoa et se pitäs viedä johonkin mut ne vaan pitkittää ja pitkittää sitä.

Kiva jos joku jakso lukee xd