Aavikkokukka25.6.2017 15:39
1/3
Pikkusiskoni töykeä käytös minua kohtaan

Pahoittelut jo tällee etukäteen, jos tästä tekstistä tuli vähän pitkä, mutta pakko vaan päästä avautuun tästä ees jollekkin/johonkin! Mua siis on alkanu ihan toden teolla ärsyttään ja vituttaan mun siskon epäkunnioittava ja töykeä käytös mua kohtaan. Se on siis 8v ja joo tiiän, että siihen ikään kuuluu varmaan sellane uhmakas ja töykee asenne, MUTTA kaikista ärsyttävintä on se, että mun vanhemmat ns. "hyväksyy" mun siskon ilkeyden mua kohtaan ja jos mä yritän sanoo, kuinka mun siskon käytös esim. loukkaa mua, ne vastaa mulle, että "no itseppä olet toiminut huonona esimerkkinä".

Tänäänkin, kun pyysin siskoa olla sotkematta keittiötä (olin juuri sen siis siivonnut) niin tämä alkaa räkyttään ja "vittuilemaan". Siitä ku sit äitille sanoin niin se vastaa, että "minkä ikäne sä olitkaan? 18 vuotias ja tolla tapaa valittaa OMASTA pikkusiskosta."

Mun vanhemmat kyllä siis tiedostaa siskoni huonon käyttäytymisen ja ovat monestikkin siitä sille puhuneet, mutta jotenkin tuntuu, että niille on ihan ok, että mää joudun sitä töykeää käyttäytymistä kestämään. Joten, miten siis saisin vanhempani tajuamaan, että oon korviani myöten täynnä mun siskon käyttäytymistä, ja ettei ne "syyttelis" mua siitä jatkuvasti. Omia kokemuksia saa myös jakaa!