värisuora25.7.2017 5:30
1/3
Petin miesystävääni

Muutama kuukausi takaperin lähdettiin miesystävän ja meidän parhaan ystävän (joka on myös miespuolinen) kanssa baariin ja siellä tämä kaverimme heitti, että miten ois kolmen kimppa. Otettiin se kaikki ihan läpällä ja oltiin asian kanssa ihan fine. Noh, lähdettiin baarista himaan (koska lensin pihalle, olin niin lärvit) ja himassa painuttiin kaikki kolme sänkyyn. En muista, miten tilanne eteni, mutta jossain vaiheessa oltiin kaikki kolme alasti ja sitten alkoi tapahtua.

Seuraavana päivänä kaikki oli ihan hyvin, kukaan ei tuntenut oloaan kiusalliseksi, vaan juteltiin ja oltiin ihan normaalisti.

Noh, sama tilanne toistui, päädyttiin kolmestaan sänkyyn. En tiedä äijistä, mutta ite olin niin lärvit, etten muista juuri mitään. Käytiin nukkumaan kaikki kolme samaan sänkyyn, mies ensimmäisenä, minä keskellä ja kaveri toisessa reunassa. No mies nukahti ja havahduin siihen, että tää kaveri silittää mun selkään. Se piirsi siihen sanoja, kuten "pusu" ja "ihana".

Alkoi ahdistaa, joten lähdin käymään vessassa. Tämä kaveri tuli perässä ja päädyttiin sohvalle. Ei puhuttu mitään, oltiin vaan. Ei mennyt kauaa kun vaatteet oli lattialla ja me sängyssä. Vaikka olin aika lärvit, heti tapahtuman jälkeen tajusin, että oon tehnyt todella väärin miestäni kohtaan.

Kaduttaa aivan helvetisti ja oon todella onnekas, kun sain ton edes anteeksi. Ton jälkeen oon ollut rehellisyyden perikuva, sanon esimerkiksi heti, jos joku miespuolinen (vaikka eksä) laittaa viestiä jne.

En enää ikinä aio pettää luottamusta, koska en voi menettää ihmistä, joka on ainoa, jota olen koskaan rakastanut.

En tiedä, mikä tän keskustelun pointti oli. Haukkukaa vaan lyttyyn, jos siitä tulee parempi mieli, mä oon kuullut jo kaikki haukkumasanat ja oon ansainnut ne. En vaan jaksa puuttua niihin.