evacuatedd16.7.2017 18:36
1/10
pelottaa että mut jätetään taas ihan yhtäkkiä

mulla on takana monia suhteita ja suhteen alkuja, missä mua on petetty ja eri tavoin käytetty hyväksi (esim raha). luulin että oon päässy näistä yli ja oppinu luottamaan taas itteeni ja muihin, mutta en näköjään.

mulla on juttua yhen jätkän kans. se on tosi ihana ja kaikin tavoin vaan just täydellisen oloinen mulle. "huomaan kyllä heti susta kuinka oot onnellinen ja uskon teidän juttuun kyl täysin, sovitte niin hyvin yhteen ja *** on vielä tosi fiksu ja mukavaki" sanoi mun paras kaveri mulle tänään.

eilen nähtiin tän jäbän kaa ekaa kertaa tavallaa ajan kans ja kunnolla kahestaan. hän ajoi mun luo ja sit lopulta jäi yöksi myös. juteltii tosi paljon kaikesta, 6 tuntia meni nii ettei huomattukaan ajankulua. hän halas ja kehu mua kun huomas kuinka epävarma oon ittestäni ilman meikkiä. en tykkää mun vaaleista kulmista ja ripsistä enkä pisamista, joten en ikinä näyttäydy missää ilman meikkiä. tää jätkä kuitenki vakuutti mulle kuinka oon hyvä myös just semmosena ku oon. se oli koko ajan läsnä, oli kiinnostunu mun jutuista ja huomasin että hän kyllä välittää.

oon nyt koko illan itkeny, ko mulla pelottaa et jos ei enää nähäkkää ja hän jättää mut aivan yhtäkkiä ilman mitään varotusta. mulle käy joka kerta niin. mä oon vaan niin onnellinen ku tää ihminen on mun elämässä. emmä halua menettää sitä.

miten uskallan ja pystyn luottamaan taas itteeni ja vastakkaiseen sukupuoleen? asiaa ei yhtään auta koko peruskoulun ajan kestänyt kiusaaminenkaan...

en tiiä oliko tässä tekstissä nyt mitään päätä tai häntää ko en nää kyynelien takaa melkee mitää enkä pysty ajatella järkevästi, mut pakko oli pääsäs avautumaa. emmä kestä tätä.