Marry_me17.7.2017 19:42
1/7
Pelkään jatkuvasti, että poikaystäväni pettää

Tosi lyhyesti niille, jotka ei jaksa koko juttua lukea: mua on parissaki edellisessä suhteessa petetty ja nyt en osaa tavallaan luottaa tohon uuteen ukkoon, vaikka mulla ei oo yhtään mitään syytä tai tarvetta epäillä sitä mistään. Se rasittaa mua ku jatkuvasti pelkään et kohta seki pettää mua kuitenki, ja toki se rassaa kans tota uuttaki ja meidän suhdetta.

Hiukan pidennetty versio:
Yläasteella jo mua satutettiin henkisesti senhetkisen poikaystävän toimesta aika pahasti ja päätin, ettei mua satuteta enää. En ollut kunnon suhteessa pitkään aikaan, vaan haalin aina muutamankin jätkän siihen, enkä panostanut keneenkään kunnolla. Jos yhtä ei enää kiinnostanut, niin mulla oli muitakin, eikä se nii tuntunu sillon.
Lopetin tommosen kun menin amikseen. Siellä sitten seurustelin taas pidemmän aikaa yhden jätkän kanssa, jonka kanssa sitten tämän vuoden helmikuussa sain muksunkin. Isä tosin jätti minut viime vuonna jo, toisen naisen takia.
Nyt on ollut jo jokusen kuukauden kuvioissa uusi mies, yhdessä nyt tarkemmin joku nelisen kuukautta. Muuten menee todella hyvin, mutta tosi iso juttu on toi, kun pelkään että hänkin pettää tai lähtee vaan toisen matkaan. Syytä ei ole epäillä tätä, on pelkkää positiivista sanottavaa hänestä, on todella hyvä ihminen kaikin puolin ja huomaa että on sitoutunut minuun ja muksuun. Silti epäilen ja pelkään TODELLA paljon. Vie tosi paljon omia voimavaroja vakuutella itelleen ettei se nyt petä tai kattele muita sillä silmällä.. Ja tietysti myös vaikuttaa meidän suhteeseen, mikä muuten on hyvä.
Pystyykö tälle tekemään mitään, vai auttaako aika vaan? Onko muilla ollut tämmöstä ja miten pärjäsitte/pärjäätte tän kanssa?