kalsarikoira21.4.2017 21:48
1/14
Pelkään et menetän mun poikaystävän

Huhuhuh en ees tiiä mistä alotan, kiitos jo etukäteen jos joku jaksaa lukee.

Mun käytös kännissä on ihan järkyttävää ja oon sillä monesti loukannu mun poikaystävää. Oon aina saanu "uuden mahdollisuuden", ja vähensin mun juomista koska siin ei ollu mitää kontrollii. Meil alko menee ihan älyttömän hyvin, ollaan siis seurusteltu 4 vuotta. Viime aikoina meijän suhde on toiminu todella hyvin ja molemmist tää on tuntunu ihan unelmalta.

Sit tuun minä ja pilaan kaiken. Pari viikkoo sit oltii yhessä bileissä ja join itteni pitkästä aikaa ihan vitunmoiseen humalaan josta en sitte muistakkaa paljoo. Käytös oli ihan naurettavaa ja yhes tilantees lutkamaista ja tosi halveksuttavaa.

Poikaystävä halus ton illan jälkee miettii asioita ja lopulta kaikki alko kuitenki olee ihan fine. Nähtiin tänään ja se laitto myöhemmi illalla viestii että mun seura tuntu erilaiselta ku ennen ja et se on ihan hukassa eikä tiiä mitä tehdä mun kaa. Mun humalakäyttäytyminen on ihan saatanallinen ongelma meijän suhtees minkä takii oon päättäny jättää alkoholin nyt vähäks aikaa. Poikaystävä ei nyt tunnu pääsevän yli täst viikonlopusta ja siitä et on menny nii monta kertaa yli ku oon juonu liikaa.

Tiiän et on ulkopuolisille vähän vaikee kommentoida tilannetta, mut oon ihan hemmetin rikki koska ero on täl hetkel aika todennäkönen. Rakastan tota jätkää ihan hirveesti ja tiiän etten ansaitse sitä. En vaan haluis menettää sitä koska meijän suhde voi parhaimmillaan olla niin onnellinen ja hyvä.Haluun tukee sitä ja olla mukana sen elämässä ja kohdella sitä hyvin. Onks joku ollu saman tyylises tilantees? Tai onko mitää vinkkei mitä voisin täs tilanteessa tehdä? Poikaystävä sano et haluu kattoo jos täst vielä tulis jotain mut on tosiaa tosi epävarma ja hämmentyny kaikesta, eikä oo ees enää varma omist tunteistaan mua kohtaan. Kaiken lisäks ollaan lähös parin viikon päästä yhes lomalle ulkomaille, mikä tuntuu täl hetkellä ihan musertavalta. Ollaan suunniteltu tota matkaa vuos ja nyt en tiiä lähetäänkö sinne vaan kavereina tai jotai.

Toivottavasti joku saa selvää täst kaikesta, jakso lukee ja ehkä jopa vastata. Btw ollaan molemmat 19 jos se jotain auttaa :D bustatkaa vapaasti 🙈