jonnnaa30.4.2017 17:04
1/6
Pelin poikaystävääni

Okei, otsikko antaa heti vaikutelman että: "**ttu mikä kusipää" mutta odotas hetki kun kerron koko stoorin..

Ei olla siis seurusteltu pitkään ja asutaan erillään. Musta on jo pitkän aikaa tuntunu siltä, että tää ei ehkä ookkaan sitä mitä mä haluan. En oo vaan saanu aikaseksi mietittyä asiaa sen kummemmin koska ajatus siitä, että mun pitäis jättää elämäni ensimmäistä kertaa joku on jostain syystä hieman stressaavaa. Mun ei todellakaan oo helppo puhua mun tunteista, kenellekään. Pienetkin asiat vaatii päivien valmistelua ja itteni kannustamista ennenku pystyn niistä puhumaan. Ja oon ollut vähän semmonen, että liian helposti jään suhteeseen mistä en välttämättä kauheesti pidä.

Puhuttiin hieman tunteista tossa alkuviikosta, mutta en saanut suutani erosta auki.. Lähin sitten eri paikkakunnalle viettämään viikonloppua ja vähän miettimään asioita. Tarkoitushan ei siis ollut milläänlailla pokailla miehiä baarissa.

Lähettiin sitten radalle heti perjantaina kaverin kanssa ja bussissa ruvettiin puhumaan kahen jätkän kanssa. Nimetään heidät Antiksi ja Kalleksi. Juttu alkoi lentämään kaikilla tosi hyvin ja oli tosi hauskaa. Antilla ja Kallella oli jo liput yhteen baariin ja päätettiin sitten lähteä niiden kanssa. Vietettiin koko ilta näiden kahden kaveruksen kanssa ja ah, oli niin hauskaa :D Juttelin paljon tän Antin kaa ja tuntui, että meillä klikkas ihan älyttömän hyvin. Ikinä en oo tavannu ketään ihmistä joka olis noin hyvin kolahtanu heti ensi tapaamisesta lähtien. Jossain vaiheessa mun kaveri sitten alkoi siirtyä enemmän tämän Kallen kainaloon ja loppujen lopuksi minä ja Antti päädyttiin myös tanssimaan. Kemiat kohtas myös tanssilattialla ja nautin ihan törkeesti saamastani huomiosta. Jossain vaiheessa sanoin tälle Antille, että mä en oo sitten mikään yhden illan juttu. Ettei se kuvittele saavansa mua sänkyyn sinä iltana. Me ei edes pussattu (vaikka mieli olis kyllä tehnyt) . No, lähettiin sitten jatkoille Kallen luo ja Antti piti kädestä kiinni, hieroi ja hipsutteli ihan jatkuvasti . Kun sieltä Kallen luota oltiin lähössä niin Antti pyys mun numeroa, jonka mä tietenkin annoin.

Seuraavana päivänä odottelin kovasti jo viestiä Antilta, mutta sitä ei tullut koskaan. Olin pettynyt. Ajattelin että se kävi stalkkaamassa mun FB:n tai olin antanut vahingossa väärän numeron. Lähettiin sitten uuteen nousuun jälleen lauantaina ja päädyttiin uuteen baariin. Ja kappas. Sieltä sitten tepasteli Antti ja Kalle sisään. Mua häiritsi tosi kovaa se, etten ollu Antille sanonu mun poikaystävästä, vaikkei mitään perjantaina oikeestaan tapahtunutkaan. Mutta päätin, että mä kerron sille. Se kemian määrä oli kuitenkin niin huikee.. Käytiin Antin kaa tupakilla ja kerroin sille kaiken. Ja sen reaktio oli se, että se sanoi että oli super iloinen kun olin sille rehellinen ja kun kerroin sille. Kerroin myös siitä mitä mä itte tunsin Anttia kohtaan jo heti perjantaina, tai siis sen että kiinnostuin Antista ihan täysillä. Antti rupes sitten halailemaan oikeen kunnolla ja sanoi, että oon sen mielestä ihan mahtava. Ja mä olin ihan taivaassa. Päädyttiin sitten pussailemaan tanssilattialle ja jossain vaiheessa Antti kysyi mun horoskooppia. Kerroin sen ja Antti rupes hokemaan: "kuinka tää on oikeen mahdollista? Ei tää voi oikeesti olla totta" minä sitten tietenkin kysyin että mikäs juttu tämä on niin kuulemma meidän horoskoopit mätsää yhteen aivan totaalisen hyvin. Vietettiin koko ilta halaillen ja pussaillen ja puhuen kaikesta mahdollisesta. Pilkun jälkeen lähettiin kyllä eri suuntiin. Ei siis päädytty muuta kuin pussailemaan Antin kanssa.

Nyt Antti on ihan jatkuvasti mun mielessä ja musta tuntuu pahalle kun musta ei oikeestaan tunnu pahalle se mitä mä tein. Ainakaan tällä hetkellä. Pahalle tuntuu kyllä se kun nyt oon aivan varma, että mun täytyy särkeä toisen sydän ja mä en tiedä kuinka mä sen teen..

Kiitos kun sain avautua ja jos jaksoit lukea :)