NobleNoir1.6.2018 8:03
1/18
Pelaako mies jotain peliä??

Oon ollut jo useamman kuukauden ihastunu työkaveriin, mut en ole varma hänestä. Alkuvuodesta tehtiin paljon töitä kimpassa, mies katselee paljon silmiin ja jää juttelemaan, mut en oo varma tekeekö niin muillekin. Pyysin häntä kaveriksi facessa, ja sen jälkeen about viikon välein jotain keskustelua virittelin vapaa-ajalla. Mies vastaili kyllä mutta koskaan ei ole oma-aloitteisesti keskustelua aloittanut. Ei kyllä käytä facea muutenkaan mitenkään aktiivisesti, kerran päivässä korkeintaan.. Paitsi silloin ku viestiä laittelin niin vastasi kyllä aina tunnin sisällä.

Mut noita keskusteluja ku virittelin, niin töissä mies tuntui ottavan etäisyyttä, yleensä ku ruokiksella tuli viereen istumaan niin menikin yhtäkkiä kokonaan toiseen pöytään eikä muutenkaan jäänyt entiseen tapaan juttelemaan. En sittemmin ole facessa enää viestitellyt ja töissä yrittäny vaan asiallisesti ilman mitään flirtin tynkää olla. Ja yrittäny muutenkin vaan unohtaa ja päästä eteenpäin.

No nyt taas mies on parin viikon ajan tullut viereen niin ruokiksella, kokouksissa, koulutuksessa.. Perjantainakin ku olin jo leimaamassa itseäni ulos töistä, tää tuli vielä puhelemaan ihan tikun puolikkaasta asiaa vaikka näki et oon jo omissa vaatteissa ja lähdössä...

Mikä tätä kaveria vaivaa?? Luulis että uskaltaisi laittaa facessa viestiä jos kiinnostaa, kun mä oon siellä jo kolmesti keskustelun aloittanu. Mulla ois jutun tynkää aloitettavaksi facessa vaikka kuinka mut en kyllä tiedä kehtaanko enää mitään keskustelua siellä aloittaa.. Ja ku töissä pitää kuitenkin saada asiat yhteistyössä hoidettua. Mitä te tekisitte?!