vohhvelirauta29.7.2017 15:35
1/9
Paskaa seksiä parisuhteessa

Oon seurustellut mieheni kaa jo pari vuotta. Me rakastetaan toisiamme helvetisti, mutta seksipuoli on ainakin mun mielestä ihan kamalaa. Meiän halut ei kohtaa. Hän ei jotenkin osaa tehä niitä juttuja joista tykkään vaikka ollaan näistä asioista puhuttu jo niin monta kertaa, mutta ei vaan opi eikä sillä oo mitään tilannetajuu. Ei tee ikinä aloitetta, vaan ite joudun (turn off). Joudun usein seksin aikana ihan kädestä pitäen opastamaan et mitä haluun sen tekevän. Ei kyllä siinä vaiheessa enää oo mitään haluja... Muutenkin etenee itse siinä hetkessä todella hitaasti, tuntuu aina siltä että tee nyt jotain äläkä vaa 10 minuuttia puristele tissejä!

Mitä tossa tilanteessa pitäisi edes tehdä? Ei eletä enää missään alkuhuumassa, vaan molemmat tuntee jotain paljon syvempää toista kohtaan. Mutta kun seksiin saa aina pettyä, niin alkaa oikeesti ottaa jo kaaliin...

Hän olis jopa valmis siihen, että mulla olis muita seksisuhteita. Itse en ole ikinä harrastanut yhden illan juttuja, eikä kiinnosta. Mun kohalla seksissä pitää olla ne tunteet, ja turvallisuuden tunnetta.