salang23.5.2017 13:26
1/1
Parisuhteessa, mutta ihastunut

Hei, miulla on siis ongelma, joka on se, että oon ihastunu parhaaseen kaveriini (sovitaan vaikka että nimi on Liisa). No, oon ollu parisuhteessa nyt kk (poikaystävän nimi olkoon Ilkka), mutta miun ja miun kaverin lukio aikanen historia on ollu semi outo...

Siis syksyllä kesken iltakonserttia marraskuun alussa myönsin Liisalle tykkääväni siitä. Se sano sillon et se miettii tilannetta. No, Liisa totes marraskuun lopussa että hänkin tykkää miusta ja mietittiin mitä meidän pitäs tehä. Joulukuun alussa myö sit seurusteltiin muutama viikko, mutta Liisa sano sillon ettei pysty olee miun kaa ja tarvii enemmän aikaa miettii. Mie tietysti annoin Liisalle lisää aikaa ja sit tammihelmikuun vaihteessa alko teatteriharkat, jolloin ystävystyin paremmin Ilkkaan. Helmikuun lopussa Liisa sano, että se ei pysty parisuhteeseen, joten oikeestaan unohin sit hänet ja sen kaveriporukan, jossa myös Liisa oli/on. Olin sit allapäin koko helmi ja marraskuun. Huhtikuussa sit Ilkka totes tykkäävänsä miusta, ja alettiin seurustelemaan. Sit tänään Liisa sano miulle, että haluu puhuu. Liisa kerto, että hän tykkää ja välittää miusta vieläkin, ja sano että se tajus sen liian myöhään.

Mie tykkään itekkin ihan älyttömästi Liisasta, mutta niin myös Ilkasta... En tiiä yhtään mitä tehä tai ajatella, apua..!