rockabillybunny4.5.2017 19:49
1/38
Parisuhdeko lopullisesti pilalla... Neuvoja?

Nyt sitten oma parisuhde ajautui kaaokseen niin haluisin kysellä demiläisten mielipiteitä.

Mun ja mun kihlatun suhteessa on ollu siis jo aikasemmin ongelmaa, mm. luottamusongelma joka puhkesi siis taas ja meidän parisuhteessa on siis säännöt, joita kumpikin on sitoutunut noudattamaan (kaukosuhde kyseessä vielä vuoden ajan) muttei niitä mies ole aiemmin noudattanut. Tilanne kärjistyi kuitenkin siihen et hän sanoi oppineensa läksynsä, mutta sen jälkeen taas paristi rikkoi yhtä muuta sääntöä, mutta sanoi sitten lopullisesti oppineensa, kun on saanut "kokeilla rajansa". Kyseisestä hetkestä siis jo useat kuukaudet.

Välissä ehti olla oma masennuskauteni, jolloin olin miehelle todella ilkeä ja kärttyisä ja hän sitten syyttää aina sanomalla "tein niin ja niin siks koska sä olit mua kohtaan niin paska" eikä sen tekemiset todellakaan ole sen takia toteutettu että kun olin muka paska! Hän ei sitten ilmeisesti tajunnut minun pahaa oloa oikealla tavalla. Terapiassa siis kävin tuolloin.

Eli siis luottamusongelmasta kärsitään, koska monet massiiviset tappelut ollaan käyty ja hän on minulle tehnyt selväksi, ettei sailaile minulta mitään ja puhuu aina rehellisesti siitä lähtien. Vaan ei. Sekin vielä, että hänestä saa monien päivän aikana nyhtämällä nyhtää totuuden, jos sen mielii kuulla. Alkaa ottaa päähän.

Tää meidän uusi ongelma on hänen pornon katselu. Siis mies sanoi minulle ettei ole sitä katsellut, koska se ällöttää häntä, mutta nyt kun kysyin hän sanoi että hän tarvitsee oman naisen rinnalle vaihtelua ja siksi hän on sitä sitten tiiraillut oikein urakalla vaikka samalla oikein reteästi uhonnut, ettei katso ollenkaan kun hällä on minut. Sanoi myös, että se toinen nainen siinä kiihottaa ja sitten kun itkin pahaa oloa, hän taas kiisti väitteen ja sanoi että ymmärsin muka väärin kaiken. Mulla on siis pahoja itseluottamusongelmiakin vielä just masennuksen jäljiltä ja koulukiusattuna olemisen jälkinä vuosikausien takaa myös.

Mä en tiedä mitä vittua mun pitäs ton kanssa tehä, en voi luottaa siihen millään kun sitten paljastuu jotain tuollaista yht'äkkiä pitkän nyhtämisen jälkeen. Olen lopen kyllästynyt. Uusin trendi hällä on myös ollut itsemurhalla uhkailu, etten lähtisi syyllisyydentunteen takia.

Tää teksti oli varmasti sekava koska oon niin lopen uupunut tähän, mutta toivon vilpittömästi että joku jaksaisi lukea ja auttaa. Huomaa että miehen varmaan pitäs vähän kasvaa vai onko hän vain oikeasti epäluotettava petturi?

Oon niin lopussa tollaseen lapselliseen käytökseen häneltä. Kuitenkin tiedän, että hän minua rakastaa ja onhan hän ollut minulle ihanakin. Hänessä on myös niitä hyviäkin puolia, joiden takia olen jaksanut. Ja senkin takia tässä roikun, kun pelkään kuollakseni, että ihminen jota itsekin äärettömästi rakastan, kuolee ja se olisi olevinaan minun vika.... Apua.

Mulla ei ole mitään tukiverkkoa nyt, siksikin kaipaan oikeasti jotain neuvoa, vinkkiä, vertaistukea yms. Kiitos jo valmiiksi ihanat!