yötaivas6.11.2017 8:45
1/141
parikymppisten inside (huom! ei kymmentä ihmistä enempää)

Converse^, possessiivisuffiksi ja piinaamua sanoivat mun tekemässä keskustelussa että voisivat osallistua parikymppisten insideen. Niin että pidetään paikkaa heille jos he nyt sitten tulisivat tähän keskusteluun pulisemaan.

Olin ajatellut tosiaan, että ihanteellisin olisi jos olisi vain jotain viis ihmistä keskustelemassa. Silloin ei olisi niin hankalaa pysyä kärryillä kaikkien kuulumisista.

Mutta tosiaan jos olet 20-vuotias tai yli (saat olla vaikka kolmekymppinen minun puolestani kunhan et ole alle parikymppinen) ja kaipaat "vertaistukea" - minä ainakin kaipaan tällä hetkellä kovasti omanikäistä seuraa joka tsemppaa elämässä eteenpäin - niin tule ihmeessä mukaan. Mutta yli kymmentä ihmistä ei kannata mukaan ottaa, muuten menee liian sekavaksi.

Eli 5-10 tyyppiä mukaan. Ja tässä nyt on ainakin alkuun listaa, toivottavasti nämä kaikki tyypit nyt tosiaan ainakin lähtee mukaan:

1. yötaivas
2. Converse^
3. possessiivisuffiksi
4. piinaamua

Nostan tätä keskustelua ylös aina silloin tällöin ja jos saadaan porukka kasaan niin hyvä ja jos ei niin se on sitten voi voi.

Päätetään yhdessä insiden nimi ja se, mihin keskusteluosioon tämä parhaiten sopisi. Laitoin nyt suhteisiin