kalkkunaleike3.8.2018 16:44
1/10
parhaan kaverini tyttöystävä yrittää pilata välit hänen kaikkiin kavereihinsa

eli siis yritän nyt kertoa tilanteen mahdollisimman lyhyesti. paras kaverini, sanotaan vaikka ville, on seurustellut yhden tytön, vaikka marjatan kanssa nyt muutaman kuukauden. olen aina ollut todella onnellinen heidän puolestaan, vaikka heidän suhteensa alkoikin aika oudosti. he ovat myös todella erilaisia ihmisiä, joten en olisi uskonut heidän päätyvän yhteen. tutustuin myös marjattaan ja hän vaikutti todella mukavalta.

kuitenkin aloin huomaamaan ajan myötä kaikkea hämärää, kuten sen kuinka epäkunnioittavasti marjatta puhui minulle villestä. huomasin myös hänen puhuvan paskaa monesta muustakin ihmisestä, kuten hänen parhaasta kaveristaan ja hänen poikaystävästään (joka sattuu myös olemaan villen toinen paras kaveri).

hän myös haukkui villen TODELLA läheistä ystävää, pirjoa, joka asuu toisella paikkakunnalla. hän sanoi hänen olevan "ärsyttävä" ja "raskas ihminen" ja hän totesi että villellä on "todella paska ihmismaku" jos hän pystyy olemaan pirjon kanssa kaveri. marjatan puheiden takia pidin pirjoa pitkään todella outona kunnes sitten menin tutustumaan häneen.

pirjo on todella mukava ja meistä tuli nopeasti erittäin hyviä ja läheisiä ystäviä. hänen kanssaan jutellessaan tulimme siihen tulokseen että marjatta on vain todella mustasukkainen pirjolle, koska hän ja ville ovat niin läheisiä. pirjo myös kertoi, että hän ja ville ovat etääntyneet viime aikoina ja heillä on ollut paljon riitoja (luultavasti marjatan takia). aloin kyseenalaistamaan marjatan tekemisiä, ja kun kuulin hänen parhaalta kaveriltaan asioita, mitä marjatta oli sanonut pirjosta.

pirjon oli myös tarkoitus tulla näkemään mua ja villeä tänne toiselta paikkakunnalta. sitä edeltävänä päivänä tosiaan kuulin marjatan parhaalta kaverilta, että hän oli sanonut pirjosta esimerkiksi "vittu se mulkku tulee huomenna tänne ja oon menossa kaupunkiin samaan aikaan koska en luota niihin kahteen" ja "vihaan pirjoo koko sydämmestäni". tässä vaiheessa mulla alko keittämään yli ja päätin mennä sanomaan marjatalle rehellisen mielipiteeni hänen käytöksestään.

vaikka oonkin tosi tempperamenttinen ihminen niin silti pysyin todella rauhallisena ja olin vaan niin asiallinen ja tyyni kun ihminen vaan voi olla. marjatta se kuitenkin suuttui mulle ja sanoi mulle asioita joissa ei ollut mitään järkeä. marjatta tietenkin meni puhumaan tästä villelle ja käänsi sen niin että minä olisin mennyt RAIVOAMAAN marjatalle turhasta. yritin kuitenkin selittää villelle mitä oikeasti tapahtui ja hän näytti uskovan mua jollain tasolla vaikka pysyikin aika puolueettomana. eilen pirjo tuli tapaamaan minua ja villeä ja kaikki vaikutti hetken ajan olevan hyvin. ville joutui kuitenkin lähtemään turhan aikaisin koska hän meni MARJATALLE. pirjolle tuli siitä todella paha mieli.

eilen marjatta suuttui minulle taas erittäin turhasta syystä joka on muuten niin turha, etten jaksa edes mainita sitä. voin sanoa sen verran, että hän ylireagoi ihan helvetisti ja järjesti hirveän kohtauksen. hän syyllisti minua aivan päättömistä asioista ja väitti, että yrittäisin PILATA hänen ja villen suhteen. (???????) en jaksanut riidellä hänen kanssaan vaan pyytelin vaan anteeksi (vaikka ei olisi tarvinnut koska en tehnyt mitään väärin) ja hän ei edes sanonut kunnolla että saan anteeksi vaan sanoi jotain tyyliin "joojoo unohda" eikä itse pahoitellut omaa käyttäytymistään yhtään. konfliktin jälkeen marjatta meni heittämään LÄPPÄÄ yhteen ryhmäkeskusteluun jossa minä, ville, marjatta ja muutama muu meidän yhteinen kaverimme on. mua alkoi ärsyttämään koska ei tuommoisen riidan jälkeen mennä vaan vitsailemaan jonnekkin ryhmäkeskusteluun. siinä huomasin sen että ei marjatta todellakaan ollut niin paskana kun väitti vaan hän halusi vaan olla hetken huomion keskipisteenä ja mulle paskan olon.

menin puhumaan villelle tästä ja sanoin että marjatan käytös satuttaa mua ja hän ei todellakaan toimi oikein mua saatika pirjoa kohtaan. ville ei kuitenkaan sanonut siihen paljon mitään. tänään ville on ollut mulle ja pirjolle tosi erillainen. hän selvästikkin uskoo kaikkia marjatan paskapuheita ja mua alkaa pkkuhiljaa ärsyttää niin paljon että tekee mieli estää ville kaikkialla (marjatan estinkin jo). en todellakaan haluaisi mitään riitaa kenenkään, varsinkaan villen kanssa mutta mitä voin tehdä jos marjatta pelaa näin likaista peliä? selvästikkin hän yrittää katkoa villen välit kaikkiin hänen tärkeisiin ystäviinsä ja omia villen kokonaan itselleen, niin kieroutuneelta kun se kuulostaakin.

jos luit näin pitkälle, arvostan paljon koska tästä tulikin pidempi kuin odotin. toivon että edes jollakin on antaa edes joitain vinkkejä mitä voisin tässä tilanteessa tehdä. kiitos <3