_hummerikeitto_18.7.2017 20:16
1/5
Paras ystävä

Paras ystäväni kanssa ollaan tunnettu jo joku 7 vuotta ja sen jälkeen on aina ollut mun paras ystävä. Tää ystävyys on ollu joskus helppoo mut nyt tää menee vaan koko ajan vaikeemmaksi. En oikeestaan pysty vieläkään olla oma itteni sen seurassa, tai no silleen puhuessa joo, mut esim jos mennää suihkuu tai uimaan ni aina laihistelen yms, koska se on pienestä asti urheillut että kroppa kyl kunnossa. Tää meidän kroppien ero on aika paha, koska esim ku ollaan poikien kaa ni ne puhuu vaan lähinnä sille, koska lähes kaikkii poikii kiinnostaa vaan perse ja tissit. Itel ei oo kumpaakaan. Sil on varmaan 7 säätöö nyttekki ja mul ei yhtään. Mun ihastuski tykkää siitä:))

Se on tosi tuomitsevainen ja ennakkoluuloinen muita tyttöjä kohtaan, varsinkin mun muita kavereita. Mä vietän tosi paljon aikaa mun muiden kavereiden kaa, mut mä oon sille se ainut jota se oikeestaan näkee vapaa-ajalla
En pysty todellakaan pysty enkä halua lopettaa tätä, se on mulle aivan helvetin tärkee ihminen enkä pystyis luopuu siitä koskaan, mut aina välillä ahdistaa.