neananana20.7.2017 9:55
1/5
paras kaveri tykkää poikaystävästä

sovitaa et mun poikaystävän nimi ois vaiks kalle ja parhaan kaverin nimi jenna.
oon ollu kallen kaa nyt n.4kk ja jenna on ollu mun paras kaveri joku kaks vuotta.
ku mä ja kalle vasta tutustuttii ja puhuttii ja nähtii ekoja kertoja (eikä siis oltu vielä yhessä) ni tiesin et jenna myös tykkää kallesta:( tiiän et jos parhaat kaverit tykkää samasta jätkästä ni siitä pitäis sopia tai kummankaa ei pitäis koskee siihe. kuitenki, ko me oltii sovittu et kumpikaa ei saa sitä, jenna alko juttelee tälle. jenna ei ite sanonu mulle mitää tästä vaa kalle kerto mulle:( kalle ei kuitenkaa ite yhtää tykänny jennasta ja jenna kyl huomas sen, joten luovutti.
vähä myöhemmi mä ja kalle taas jatkettii juttelemista ja nähtii muutamii kertoja. siit seuras sit se et mä ja kalle alettii seurustelee<3 ennen ku me alettii ni juttelin siitä jennan kaa ja jenna sano et pääs yli jo kallesta ettei enää tykkää siitä.
nyt kuitenki ko on menny se 4kk ni jenna laitto mulle viestii ja sano suoraa vaa et hän tykkää kallesta ja ei tykkää et oon sen kans:/ huomaan muutenki aina sen käytöksestä kallen lähellä et se on ihastunu.
rakastan kallee oikeesti ja oon niin onnellinen ku oon sen kaa. kuitenki jennaki on mulle tosi tärkee, vaikka onha se nyt aika tyhmää ihastuu parhaan kaverin poikaystävään, mut ei kai sille mitää voi.
et mitä ny teen ??:(
kiitän jo asiallisista vastauksista :)