perunamuumi8.3.2018 19:15
1/9
paras kaveri jätti mut HELP

kutsutaan häntä vaikka roosaksi. oon siis lähiaikoina huomannut, että roosa valehtelee mulle ihan perusasioista, kuten kokeiden arvosanoista. oon alitajuisesti menettänyt luottamukseni häneen ja jotenkin alkanut olemaan vähän etäisempi, ilman että alan sitä itse suuremmin kummastelemaan. nyt kuitenkin roosa sanoi että "*mun nimi*, meidän pitää jutella". hissantunnilla mentiin käytävälle tekemään tehtäviä, että saatais keskustella. meidän kaveriporukassa on siis 3 jäsentä; minä, roosa ja merja (nimet muutettu). ollaan nyt seiskalla, ja ollaan tunnettu koko yläkoulun aika eli noin 7kk. mulla ei ollu alakoulussa kauheen paljon kavereita joten roosa ja merja on tullut tosi läheisiks kaveriks mulle. oon nyt ehkä 2kk huomannut että roosa valehtelee meille tosi monesta asiasta ja se on muutenkin semmonen, että yrittää aina saada itsensä näyttämään paremmalta. esimerkkinä, roosa tietää että mun isä juo ja polttaa, ja ihan randomisti sanoo vaan esim tänäänkin äikäntunnilla sanoi "oi että mä oon ilonen että mun isä ei juo tai polta" kun tietää että mä en pidä siitä että mun isä polttaa ja juo. toinen esimerkki kun mulla ei ole kauheasti rahaa, nii tietenki roosa tulee kertomaan kuinka se saa niin paljo viikkorahaa ja kuinka sen vanhemmat ostaa sille kaiken mitä se haluu.

roosa valehtelee siis esimerkiksi arvosanoista, kaikesta mitä sen äiti ja isi on tehny ("joo siis mun vanhemmathan on fbi:llä töissä" wtf), sitten tänään liikkatunnilla ei halunnut myöntää että oli tullut kuuma ja oli hikoillut, joten väitti että "joo mulla on niin kuiva iho että mun posket tulee siks näin punaseks". bitch wtf. voisit vaan myöntää että joo, tuli kuuma. se myös, että roosa olettaa että mä uskon sen kaikki valheet ja musta tuntuu että se pitää mua niin tyhmänä, että se luulee että mä uskon ne.

no kuitenkin, mitä tänään siis taphtu. roosa siis tuli kuviksen tunnilla mulle silleen "*mun nimi* meidän pitää puhua" ja sanoin että käy. sitten seuraavalle tunnille joka oli sattumoisin historiaa eli saimme mennä käytävälle tekemään tehtäviä. oltiin siis Merjan ja Roosan kanssa käytävällä ja Roosa sano että "mikä *mun nimi* sulla on kun sä oot ollu mua kohtaan niin epäkohtelias", johon vastasin että "sä oot muuttunu siitä ku mä tapasin sut. oot alkanut kiroilemaan ihan liikaa", (siis oikeest roosa käyttää sanaa "vi*tu" joka ikisessä lauseessa, syksyllä ei edes suostunut sanomaan "paska") "me ollaan huomattu Merjan kanssa että sä valehtelet meille." Roosa meni tuosta lauseesta ihan punaiseksi, ja näin että ja hän oli hermostunut siitä että me oltiin huomattu valehtelu. sitten siinä keskusteltiin jonkin aikaa suht riitelevän sävyn mutta ihan normaalilla äänellä kuitenkin (?). sit mä aloin selittämään siitä että miks oon ollu roosaan vähän etäinen viime aikoina. sanoin "mä oon ite semmonen ihminen että jos joku valehtelee mulle tai mulla on semmonen fiilis että joku valehtelee mulle niin mun luottamus siihen ihmiseen laskee aika paljon..." tässä vaiheessa roosa veti herneet nenään, ja lähti sanoen "me ei olla enää kavereita" roosa ei siis antanut mun puhua loppuun. olin siis sanomassa ".. laskee aika paljon, ja sen takee oon ollu sulle vähän tyly. en ees tee sitä tarkotuksella, mulle vaan tulee muistikuva että aa toi tyyppi oli ei-kiva, ja roosa oikeest mun mielestä se oli sulta tosi huonosti tehty et sä oot valehdellu alun perin. voit kuvitella et ku luulet et saat vihdoin parhaita kavereita jotka tulee olemaan sun kavereita aina, ja sit saatki selville et toinen niistä on valehdellu sulle ja et tiiä et mistä kaikesta se on sit valehdellu" ja merja on tosi surullinen et meidän välit meni. se haluis pyytää ronjalta anteeks, niiku me tehtii viime kerralla. musta tuntuu, että ronja odottaa että me tullaan pyytämään siltä anteeks. ite en oo taas varma, että haluunko pyytää anteeks, koska mitä mä sit sanon, "sori et me ei tykätty siitä että sä valehtelit". plus en muutenkaa oo varma, että haluunko olla enää roosan kaveri, koska se on mikä on. merja taas haluais olla roosan kaveri, mutta mä haluaisin olla merjan kaveri, jään muuten yksin. ite haluaisin vaan odottaa, että roosa pyytää anteeks, jos ei pyydä, nii sit ei vaa olla kavereita. jos pyytää, nii sit voidaan miettiä. KYSYMYS KUULUU: mitä mun pitäs teijän mielestä? jättää rosa ja olla merjan kanssa, pyytää roosalta anteeks jolloin se alkaa taas valehtelemaan ja pilkkaamaan mua, vai muuta? pls help me