erittäinkin3.7.2018 17:20
1/5
Paras ja ainoa ystävä hylkäsi

Moi, yritän selittää asian pähkinänkuoressa:

Olen ollut henkilön X kanssa parhaat kaverit jo melkein kymmenen vuotta. Olemme kasvaneet toisiimme kiinni ja niin edelleen.

Elämä elämä eteni ihan normaalisti ja näimme usein kunnes sain itselleni poikaystävän. Ensimmäiset kuukaudet ystäväni oli erittäin innoissaan asiasta, mutta sitten muuttui äärimmäisen oudoksi ja mustasukkaiseksi, vaikka näimme ihan yhtä usein kuin ennenkin. Hän kuvittelee etteivät hänen asiansa enää kiinnosta minua, kun minä seurustelen. Asia ei näin ole ja olen tehnyt parhaani sen osalta ettei poikaystäväni vaikuta meidän ystävyyteemme, sillä hän on minulle edelleen yhtä tärkeä.

Ilmeisesti ei ole riittänyt, sillä hän on jo noin kuukauden jättänyt vastaamatta viesteihini ja jos ehdotan tapaamista, hän kiertelee ja kaartelee vastaukseksi jotain ympäripyöreitä selityksiä, miksi emme voi nähdä. Kyselen myös lähes päivittäin kuulumisia, mutta vastaukseksi saan lyhyitä ja tönkköjä vastauksia. Hänellä itsellään menee elämässä lujaa, ja on minullekin kertonut että jos häneltä yksi kaveri katoaa niin kadotkoon. Minulle hän on kuitenkin usein kertonut kuinka korvaamaton ystävä olen hänelle.

Tilanne sattuu erityisesti sen takia, että hän on ainut ystäväni. Koulukavereita on, mutta sellaista ystävää, joka kanssa käydä kahvilla ei enää ole. Tuntuu että jään aivan yksin poikaystäväni kanssa.

Mitä mieltä olette, mikä minussa on vikana? Johtuuko tilanne poikaystävästäni vai eikö hän vain halua olla ystäväni enää?