Tarvittaessa3.6.2017 20:55
1/2
Parantakaa mun oloa

Mainitsen heti ensimmäisenä, että tää exä ei oo niinku tavalliset 16 vuotiaat jätkät vaa paljo lapsellisempi.

sitten asiaan. Seurusteltii vuos sitte 3kk ja tää oli molempien eka suhde. Ei oltu eron jälkee missään yhteyksissä, kunnes lokakuussa yhtäkkiä oltiin ja pantiin. Sen jälkee ei nähty mut aina sillon tällön jätkä laitto viestii ja juteltii jotai randomii.

Toissapäivänä se laitto yhtäkkii reilu viikon jälkee viestii, että haluu multa kuvia meijän seurusteluajalta, koska se haluu muistoja elämästä tai jotain. Mä sit laitoin. Siinä kai jotain juteltiin wapissapäivän aikana ja illalla tapasin sen ihan toverillisesti ja hengattii vaa hetki ulkona. Läksin siitä sit kotii ja juteltii viel wapissa ja hän tuli meille (vanhempani eivät tienneet tästä, eikä hänen) vietettiin yö yhdessä (lähinnä katsellen netflixiä vierekkäin) Siin oli myös vähä jotain, niinku et se yritti kokoajan saada mut nauramaan ja sit välillä se pussas mua poskelle taimuuta (kosketteli rintoja).

aamuyöllä se meinas lähteä kotiin ja oli sillee, et halataan nyt vielä ennenku lähen ja halattiin siis ja sit se ikäänkuin muuttui pitkäks suudelmaks ja sit siihen tuli molemmilta heti handjobbia :D Sit irtaannuttiin ja se lähti.

Seuraavana päivänä se laitto mulle heti viestiä ku heräs ja seoli mukava, se kerto mitä sen päivään kuuluu ja sit se sano vielä, että oli kivaa ja myöhemmin se sanoi vielä, et sen huulet maistuu vieläkin multa. Sit se laittoi selfien itsestään ja vastasin selfiellä ja sit se näki sen, mutta ei enää vastannut. Ei koko päivänä. Illalla laitoin viestin, et tuleeks se paikalliseen koulujenpäättymistapahtumaan ja se vastas vaan ''en tiedä'' sit vastasin sille, et mä varmaan meen ja se ei kattonut sitä viestii, muutaku vasta tosi pitkän ajan päästä ja tiedän, että se oli puhelimella, koska se päivitti mystorya. Se ei vastannut siihen viestiin myöskään mitään, kun katsoi sen.

Tänään hänestä ei ole kuulunut mitään.

Ja tää syy miks haluun, et parantaisitte mun oloa on, että öö, tätä on vaikea selittää. Ja minä en ensinnäkään enää tykkää eksästäni, annoin hänen tulla luokseni, koska minulla on muuten niin tylsä elämä, kun olen aina kotona, enkä omista ainuttakaan kaveria. Niin, ja kyl seksi aina kelpaa... :D Mut siis, osaatteko sanoo, mitä ton jätkän päässä oikee liikkuu vai liikkuuko mitään? Kun se oli alkupäivän eilen niin kiva, mut sit yhtäkkiä ei vastannut ja oli niin mykkä. Ihan yhtäkkiä. Ja vaikka meillä oli kiva yö yhdessä. Musta tuntuu pahalta se, että nyt se yö on vaan muisto ja ole taas ihan yksin, eikä ole mitään sisältöä elämässä. Yritän itelleni sanoa, että se oli vaan yhden yön juttu sitten ja jäbä yrittää leikkiä fuckboyta, mut miks se sillon aijemmin oli sit kiva. En vaan ymmärrä.

Voitteko saada mut tunteen oloni taas ihmiseksi, on paskafiilis. En kaipaa yhtäkään negatiivista kommenttia mihinkään liittyen, koska fiilis on jo tarpeeksi paska.