evacuatedd27.6.2017 20:27
1/24
panin varatun kanssa, huono omatunto

en siis tienny että hän oli varattu, kuulin sit jälkeenpäin

bustatkaa nyt vaa, mut siis. oli mun lakkiaiset muutama viikko sitten. yks jätkä kenet tiesin vaan nimeltä, laitto yhtäkkiä et saako hän käydä mun juhlissa tuomassa mulle ruusun ku on siinä lähettyvillä. vähän hämmennyin mut olin vaa et no joo totta kai. siinä vaiheessa juhlapaikalla oli enää mun porukat, kummitäti perheineen ja mun eno joka oliki tän jäbän kaveri. tää jätkä jäi sit sinne "jatkoille" grillaamaan, juomaan boolia ja laulamaan karaokea jne. sit jossai vaiheessa se houkutteli mua baarii ja lähettii.

se otti mua kädestä, halaili mua ja muuta vastaavaa. käsi kädessä käveltiin keskustan läpi ja kaikkien tuttujen ohi baariin ":D". siellä sit juotiin muutamat ja kuunneltiin vaivaantuneena onnitteluja ja sitä että "näytättepä hyvältä yhdessä! kuinka kauan ootte seurustellu?"

jossai vaiheessa tää jätkä sit pussas mua keskellä baaria. siinä nuoltii sit (yäk) kaikkien tuttujen eessä (tuplayäk) ja jossai vaiheessa tää jäbä sit kysy et lähetäänkö. mentii sit niille ja things happened ja karkasin sit kotiin heti ko tää jätkä oli nukahtanu.

snäppäiltii tän jätkän kans vieläki, siltä tuli tosi epäilyttävää snäppiä koko ajan. sit sain kuulla et se seurustelee yhen mua vuotta nuoremman tytön kans kenen kans käytii samaa lukiota. se on mun parhaan kaverin hyvä ystävä, tiedän hänet siis mutten erityisen hyvin tunne.

mulle tuli tosi huono omatunto vaikken tietoisesti mitään väärää tehnykkään!

sain sit hyvän tilaisuuden ku tää jätkä laitto mulle vielä snäppiä reilu viikko tapahtuneen jälkeen, ja näpäytin vähän. hän sit loppujen lopuks pyys multa anteeks kuinka sotki mut tälläsee ja sano et on mulle kiitollisuuden velkaa etten oo kertonu. vähän vihjasin siinä et voisimpa jopa tälle tytölle kertoakki, mut toivoisin et tää jäbä ottas itte vastuun teoistaan. se sit sano et mielummin kertoo itte jos minä meinaan.

ja niinku arvata saattaa, eihän se oo kertonu. vielä ne seurustelee menemään.

tekis nii kovasti mieli kertoa tälle tytölle! se on nii mukavan olonen eikä ansaitse ollenkaa tollasia kusipäitä elämäänsä... mua on itteä petetty nii monesti etten hyväksy minkäänlaista pettämistä ollenkaa ja mua ihan ällöttää tommoset ihmiset jotka voi kohdella muita niin huonosti.

mitä mieltä te ootte, annanko olla vai laitanko tälle tytölle viestiä? mitään en siinä menetä jos tää jäbä suuttuu mulle tai jotai, mut mietin vähä et uskookohan tää tyty mua ees. se on tosi ujo ja sanonu monesti et oon tosi mukava ja et se haluais tutustua muhun nii tuntuu pahalta DD:

ja ainii mulla on siis snäpissä tallennettuna nää kaikki viestit esim "monelta lähit?" ja missä tää jätkä myös myöntää pettäneensä ja sanoo et oli eka kerta ko näin on ikinä tehny.

help en tiiä mitä teen, tuntuu niin pahalta