_luminous_30.11.2017 21:49
1/38
Panin paljon vanhemman miehen kanssa, nyt ahistaa hitosti

Tää tapahtui siis jo muutama kuukausi sitten, mutta tää asia on nyt vasta alkanu ahdistaa.

Asuin siis kesän helsingissä kun olin siellä kesätöissä ja siellä tapasin kerran baarissa erään miehen, joka oli tosi mukava ja ihan hyvännäköinenkin, mutta aika vanha kuitenkin, ehkä joku kolmevitonen kun itse olin 20. Join sitten aika urakalla siinä illan mittaan samalla kun juteltiin ja tämä sitten jossain vaiheessa iltaa kysyi että haluaisinko lähteä hänen kämpille ja selvin päin tuskin olisin suostunut, mutta kännissä ajattelin että mikäs siinä, kerran sitä vaan eletään ja halusin muutenkin pitää ikimuistosen kesän kun en helsingissä oikeasti asu.

Noh, mentiin sen kämpille, harrastettiin seksiä ja se mies oli koko ajan tosi huomaavainen ja mukava vielä seuraavana aamunakin. Se pisteli mulle viestejä vielä parin seuraavan päivän ajan mutten enää nähnyt sitä kun muutama päivä ton jutun jälkeen matkustin jo takas mun omaan kaupunkiin keski-suomeen.

Ton tapahtuneen jälkeen ajattelin pitkään siitä että en kadu ja olipahan tollanen hauska kokemus, mutta nyt muutamaa kuukautta ton jälkeen mua on alkanut ahdistamaan toi ihan kamalasti. Se, kuinka vanha se mies oikeesti oli muhun verrattuna ja kuinka helppo olin kun lähdin sen mukaan ihan tosta vaan vaikka en käytännössä ollenkaan tuntenu sitä.

Mitään laitontahan ei tavallaan tapahtunut koska suostuin kaikkeen, mutta haluankin kysyä niiltä joilla on samantapaisia kokemuksia, että miten pääsitte yli?


Hoh tulipa muuten pitkä viesti, anteeks siitä