Wilford7.7.2018 0:26
1/14
Paha olla parisuhteessa - jään silti?

Tiedän, että moni vastaisi että häivy nyt vähän äkkiä. Mutta tahtoisin korjata asiat mieluummin.

Ollaan oltu poikaystävän kanssa yhdessä pian viisi vuotta yhdessä ja nykyään asutaan yhdessä. Asiat on kuitenkin alkaneet menemään huonosti. Poikaystävä pelaa konsolilla jatkuvasti, kun pelit eivät suju tämä heittelee tavaroita ja huutaa. On harjoittanut nyt esim. Yhden tietokoneen näytön heittämällä siihen ohjaimen, kaksi ohjainta (toinen oli minun), kaukosäätimen...

Usein näissä tilanteissa huutaa minulle miten kaikki on minun syytä, häiritsen häntä ja minun takia hän tavaroita heittelee koska oon "paska joka ei osaa mitään", viitaten siihen että ollaan nyt odotettu tän toisen ohjaimen korjaussettiä saapuvaksi Kiinasta n. 2kk. Valittaa kaikesta mistä teen tai sanon, jos puutun huutamiseen tai tavaroiden heittelyyn.

Haluaisin puhua nää aiheet halki hänen kanssaan, mutta aina kun otan riidan tai tän raivokohtauksen jälkeen asian puheeksi vastaus on "vittu älä jaksa muistella vanhoja asioita" tai "kumpihan meistä se valittaja on ku varmaan kaikki virheet kirjoitat ylös". Myöskin yleensä näiden raivokohtausten jälkeen alkaa ahdistavat seksipuheet tai jotkut ihme laulut. Olen niistäkin monesti sanonut, että ne ahdistaa ja tuntuu pahalta mutta jälleen ylireagoin. HUOH.

Mulla on niin paha olla sen takia, että tuntuu oikeasti siltä että meillä ei enää ole mitään yhteistä. Tai sitten riidellään aina, ja jos ei riidellä niin sitten tuo toinen aina haukkuu. Tai no, sitten kun se raivoaminen menee ohi, tulee poikaystävästä taas ihana itsensä ja jatketaan elämää ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mulle ne jutut jää pyörimään kuitenkin mieleen, viimeisimpänä sain kuulla siitä miten oon hullu jota kukaan ei voi rakastaa, koska en osaa huolehtia edes itsestäni. Viitaten siis mun masennukseen ja siihen, kun jotkut päivät on mulle vaikeita. En jaksaisi aina tapella mutten myöskään tahdo erota.

Tää oli lähinnä tällainen hullu avautuminen siitä kun on vaan paha olla. Vituttaa niin vietävästi.