tatyrde24.6.2018 18:23
1/2
Oonko vaa ylireagoiva kiukuttelija?

Suoraan asiaan, eli siis musta tuntuu, että mut jätetään jatkuvasti ulkopuolelle ja olen muutenkin ulkopuolinen. Viime vuoden elokuussa koulujen alettua mun paras ystäväni tutustui mun tosi hyviin ystäviin. Meni monta kuukautta, mutta mä olin edelleen se paras ystävä myös sille mun parhaalle ystävälleni, tai siltä musta ainakin tuntui. Nyt kuitenkin viime aikoina musta on alkanut tuntua, että tää mun ”bestis” ei välttämättä enää aattele samoin musta. Mun paras ystäväni tietää kaikki näitten muiden hyvien ystävien asioista, mä en enää oikein mitään. Kukaan ei viitti tai ehkä vaan muista kertoa mulle asioita. Saan kuulla kaikki asiat jonkun välikäden kautta tai kesken keskustelua. Nyt muutaman kerran on käynyt niin, että mua ei ole edes pyydetty mukaan. Olin toki juhannuksena tämän ystäväporukan kanssa, mutta esimerkiksi tänään huomasin, että tämä koko porukka on neljästään, tai ainakin kolmestaan, ja mua ei ole edes kysytty.

Muhun oikeesti sattuu se asia, että mun paras ystävä ei välttämättä oo enää se paras ystävä. Toki ihmiset muuttuu ja kasvaa, mutta silti. Eniten mua kuitenkin sattuu ja ärsyttää se asia, että mua ei edes pyydetä mukaan. Eri asia on, etten olisi tänään päässyt/jaksanut edes heidän kanssaan oll, mutta he eivät voineet sitä mitenkään tietään. Mä kuitenkin olen aina tässä viimeisen vuoden aikana huolehtinut, että kaikki kutsutaan mukaan, koska he ovat mulle tosi tärkeitä. En tiiä ylireagoinko, mutta musta tää tuntuu tosi pahalta.

En oo tehnyt mitään, miksi mua ei pitäisi kutsua. Toki olen hieman erilainen kuin he, mutteivat hekään ole keskenään samanlaisia. Mä esimerkiksi nautin kotona olosta hyvin paljon, muttei se silti mielestäni ole syy. Oon kuitenkin aina kohdellut kaikkia heistä hyvin. Ärsyttää ja surettaa tää asia vaan niin paljon, koska en oo tottunut tälläiseen. Pelkään myös, että menetän mun parhaan ystävän, koska hän on niin tärkeä mulle. Kertokaa, mitä mun pitää tehdä. En oo mitään sanonut, niin kuin en aikaisemminkaan, kun mut on jätetty ulkopuolelle.