nieida9127.5.2017 21:33
1/8
Oonko pikkumainen vai onko mun mies tunnevammainen???

Vastailkaapa, tartten mielipiteitä ja näkökulmia.

Eli tilanne tämä: mun kaverin avopuoliso jätti kaverini viime viikolla toisen naisen takia. Tilanne tuli aivan puskista ja kaveri on aivan rikki; itkee suurimman osan ajasta, ei pysty syömään/nukkumaan jne., moni teistä varmasti tietää fiiliksen. Olen ollut hänen tukenaan nyt nämä päivät. Tänään miehen kanssa keskusteltiin tästä ja mun mieheni meni sanomaan jotain "aika jännä että kaverisi on rikki näin kauan. Kestääkö tuo suru vielä toisenkin viikon?".

Mitä helevettiä?? Siis mun mieheni mielestä erosta pääsee yli muutamassa päivässä, ihmetteli että menee viikkokin surressa. Ja kysyy vielä että kestääköhän toi vielä kauankin ja miehen mittapuulla parikin viikkoo on helvetin pitkä aika surra. Kysyin siltä et jos me erottais niin eikö suris ton enempää niin mies vastas vaan että "en minä tiedä kun en ole koskaan ennen eronnut".

Nyt niitä mielipiteitä. Oonko mä vaan pikkumainen kun mua huolettaa nyt että mun mies tunne mua kohtaan mitään kovinkaan syvällistä. Tuntuu kamalalta ajatella että mun mieheni ei välttämättä rakasta mua niin paljon kuin mä sitä. Jos me erottais, mulla menis todella pitkään että pääsisin suhteesta yli. Ja mun miehen mielestä toisen sureminen viikon ajan on pitkä aika. Ei ole mun mielestä mikään selitys että ei osaa arvioida kun ei ole ennen eronnut. Jos sä oikeesti rakastat niin ajatus erosta on sietämätön eikä ihminen todellakaan voi kuvitella eroavansa, saatika pääsevänsä yli tosta vaan. Siihen ei tarvitse mitään aiempaa kokemusta että tietäis vastauksen tähän jos oikeasti on rakastunut.

Nyt mielipiteitä. Oonko pikkumainen ja ahdistuinko turhasta? Vai kuulostaako toi jonkun muunkin korvaan siltä ettei mies tunne tosirakkautta mua kohtaan? Mitä itte miettisit jos sä kysyisit sun mieheltäs että jos eroaisitte, pääsiskö se susta viikossa muka yli että "en mä tiiä kun en oo ennen eronnut"?