truce1.6.2018 20:02
1/6
oonko liian kateellinen kaveri

lol anteeks huono otsikko mut anyways kertokaa mp ja auttakaa pientä trucea

Eli siis, oon tuntenu mun parhaimmat kaverit ihan ekaluokasta asti. Kasvettiin yhessä, kunnes meiän tiet eros ysin jälkeen kun ne lähti lukioon ja ite amikseen. Koulujen alettua me aina puhuttiin et joojoo, nähään usein ja muuta liibalaabaa. Ollaan kuitenki syksystä nähty jotain 3-4 kertaa, joista kaikki paitsi yks on mun alotteesta. Kyllä ne aina ihan innossaan siis on ollu et nähään vaan, mutta ne ei tee sitä alotetta. Otin kerran puheeks asian ja vastaukseks tuli "Joo, anteeks mutku koulussa on niin kiire ja rankkaa", jonka todella hyvin ymmärrän mut silti kyseenalastan et jos mun ehotuksesta me saadaan sovittua näkemiset, niin miksei ne kykene itse sopimaan tapaamisia? Niiden aikataulustahan kaikki riippuu, joten eh.

Oon myös pyytäny niitä jo yläasteelta useesti hengailemaan mun kanssa jonnekki puistoihin, mutta koskaan ei oo halunneet. Piknikkejä oon ehdotellu, mutta ne ei oo tykänny piknikin ideasta. Noh mutta eiköhän ne eilen olleet lukiokaveriporukkansa piknikillä puistossa. Ja tässäkään ei olis mitään ongelmaa, jos en ois koskaan ehdottanu piknikkejä ja muita yhteisiä tekemisisä mut tuntuu vähän kurjalle ettei mun ehdotelman kelpaa, mutta muiden kanssa kyllä. Tulee vähän sellanen idiootin tunne, koska ne aina puhuu miten täytys nähdä muttei kuitenkaan tykkää mun ideoista (mun kanssa), vaan toteuttaa ne omalla porukallaan. Oonko mä niin hemmetin ärsyttävä ihminen ettei mun seura kelpaa vai mikä tää homma nyt on. Koska ei ne siltä vaikuta ku niiden kanssa on, mutta en tiiä. Varsin turhauttavaa.

Pahottelen sekavaa tekstiä, mutta etteköhän te jotenki nyt saa ideasta kiinni. Oonko kateellinen/katkera ihan turhasta, vai onko toi niitten toiminta teidänki mielestä vähän kyseenalasta? D:: pls help