urheiluhenkinen19.7.2017 19:51
1/11
Oonko jotenkin viallinen

Juu siis elikkäs
Tosi monet ihmiset, esim. Uudet tuttavuudet koulus sanoo, et vaikutin alkuun tosi kylmältä ja pelottavalta. Osa kavereista on sanonu että oon ylimielinen. Mulla on semmonen resting bitch face, enkä tosiaan osaa piilottaa sitä mitenkää. Tai siis en nyt tahalleni kulje naama norsunvitulla, niinku joku mulle kerran sano, vaan mun perusilme on einiiniloinen.

Hulluinta täs on se, että en koe olevani pelottava, koska oon loppupelis aika avoin ja reipas. Mielestäni oon maanläheinen, ja en tosiaan oo mikään draamailija. Oon kyllä tosi eloisa, ja jos suutun niin oon hetken tosi vihanen, mutta sen ei pitäs liittyy tohon vaikutelmaan, koska en raivoo koulussa. Ja oon vielä kaiken päälle aika omapäinen ja vahva persoona.

Toikin on pääsääntösesti muijien mielipide, meinaan kenelläkään pojalla ei kai oo musta tommosta käsitystä. Yleensä ne pitää mua kohtuullisen kypsänä ja rauhallisena, ja nimenomaan ns. Helppona ihmisenä.

Kaipaisin kai jotain vertaistukee tai kokemuksia muilta tämmösestä. Nyt kun mun parit kaverisuhteet on loman aikana rakoillu, niin aloin miettiin tätä ja jotenkin huolestun ja stressaan koulun alkuu taas sen takia..