_minäolenminä_1.6.2017 22:51
1/2
Oon vaan niin yksin ja paskana

Vakuutin itselleni pitkään että kaikki on hyvin, mutta tajusin vähän aikaa sitten että Oon oikeesti tosi paskana. Okei ja olihan mulla vielä hetki sitten kaikki hyvin, mutta nyt ei. Kaiken lisäksi tunnen olevani ihan yksin ja tuntuu kuin kukaan ei välittäisi.

Mulla on aina ollut tosi vähän ystäviä, mutta se ei ole haitannut. Koska laatu korvaa määrän. Mun sisko on lisäksi ain ollut mulle kuin paras ystävä. Nyt kuitenkin mun sisko on alkanut seurustella ja samoin mun paras kaveri. Toinen kaveri on aubairina vielä hetken. Vaikka oon onnellinen mun siskon ja ystävien puolesta tuntuu kuin minua ei enää olisi heidän elämässä. Aina kun kysyn " mennäänkö baariin, shoppailee" ihan mitä vain vastaus " olisi kiva kyllä pitkästä aikaa nähdä, mutta Oon nyt x:n kanssa" ja sitten kun nähdään tai kun sisko on johon käymässä, niin saan vaan kuulla kuinka heillä menee hyvin poikaystävien kanssa yms. Ja mukaa ei kysy mitä minulle kuuluu. Musta tuntuu ettei kukaan oikeasti tiedon miten mulla menee, okei ainoastaan yksi ihminen mutta sekin on netti kaverienkä näe häntä usein. Haluisin vaan et munki elämällä olisi taas joki merkity. Ja kyllä olen yrittänyt tehdä asialle Jotain, mutta aina sama paska fiilis palaa ennalleen. Kaikki luulee että mulla menee hyvin mutta tosi asia on jotain ihan muuta, mutta kun ei kukaan koskaan kysy multa " mitä kuuluu" vaan tulee kertomaan niitä omia "se on niin ihana, arvaa mitä tehtiin eilen" tarinoitaan.

Tää oli aivan turha ja pitkä avautuminen, mutta oli pakko päästä purkamaan jonnekin. Toivottavasti täällä edes joku tajuaa...