helpmenowpls29.6.2017 19:59
1/5
oon tosi hämmentyny, apua tarvisin :D

joo mä olin kirjottamassa pitkää selitystä mut sit tajusin et oon ihan säälittävä ja lyhensin vähän muttasiis
meiän riparilla oli yks tosi kivan olonen poika johon ehottomasti haluisin tutustuu paremmin mut oon ihan sairaan ujo ja olin sillä leirilläki hiljaa mut osallistuin kuitenki kaikkeen ja pelasin lentopalloo yms.
sit tänää tajusin et en ollu ees lisänny sitä snäpissä ja sen jälkee se alko yhtäkkii snäppäämää mulle ja hämmennyin koska en tienny et se tiesi ees kuka mä oon. vastasin tasan kerran ja aattelin jo et se luovutti mut sit se viel illalla snäppäs mulle enkä oikeesti tiiä mitä mun pitäis sillee tehä. mä en normisti snäppää kenellekkää muulle ku mun kavereille enkä todellakaa oo mitenkää suosittu mut ei se poikakaa kyl ollu ollenkaa sellanen joten siks ihmettelin.
me nähää parin päivän päästä meiän ripariporukalla ja pelkään et oon vaa tosi awkward koska tuntuu etten vaa osaa puhuu ihmisille.
oon muutenki hirveen ujo ja sisäänpäinkääntyny ja pelkään et tein hirveen melun tyhjästä ja en tiiä et merkkasko ne sen snäpit mitää koska se ei oo sellane perus fuckboy ei todellakaa.

joo oli kyllä sekava sepostus ja tiiän et oon säälittävä mut haluisin tietää et mitä mun kannattais tehä et voisin tutustuu siihen poikaa paremmi ja ylipäätää normalisoitua et voisin puhuu ihmisille tavallisesti.