ruoka22.5.2018 13:04
1/35
Oon poikaystävän orja

Hän rajoittaa kaikkea mitä mulla on ja mitä mä teen. 😞 Esim. mul ei saa olla yhtäkään poikapuolista kaverii enkä saa ees hengailla joidenkin tyttöpuolisten kavereiden kaa koska se ei tykkää niistä vaikka mun kaverit on aina ollu tosi mukavii sille. 😟 Sit se aina huutaa mulle pienimmistäki asioist, yks päivä ku se pyys mua tuomaan sille haarukan olkkariin ku se söi ni se huus että toin vääränlaisen haarukan ja haukku mut tyhmäks ja laiskaks lehmäks... muutenki se ain puhuu naisista et naiset on typeriä ja niiden pitää elää miesten mukaa. Mun pitää muutenki aina tehä sille ruokaa ja tuua kaljaa ku se pelaa pleikkaril ja huutaa.

En uskalla sille pistää enää vastaan ku kerran pistin ja se löi mua nyrkillä keskelle naamaa nii et kaaduin lattialle. Sit se vaa häippäs baariin ovet paiskoen.

Sit se aina lähentelee niin ku oisin joku seksiorja ja mun pitää aina alistuu sille koska jos kieltäydyn nii saan huudot. Annanki sille nykyää vaa koska se haluu vaik ite en haluu yhtään, sit makaan vaa siinä ja ootan millon se tulee mun sisään ja kuhan se loppuu. Se aina tulee ja puristelee mua väkisin ja tosi lujaa (jää usein mustelmat) tisseistä ja perseestä vaikka koitan estellä sitä. 😞

En myöskää voi jättää mun puhelint mihinkää ku se aina lukee kaikki mun viestit whatsapist, facest ja snäpist. Se todellakin kontrolloi kelle juttelen ja haluu aina tietää kenen kans oon puhunu ja mitä. En saa ees oman luokkalaisen poikapuoliselt kysyy et mitä tänää oli koulus ku poikaystävä saa hirveen ragekohtauksen.

Kertokaa demut mitä täs tilantees kannattas tehä? Se on 18 ja mä täytän 2kk päästä 16. Ollaan oltu yhes kaks vuotta.