materialismi26.4.2017 14:12
1/3
" oon niin forever alone :((( "

Mikä on teiän mp siitä ku sinkut kitisee julkisesti kaikkialla kuinka ne on onnettomia koska en ei vaan seurustele (kysyn ensisijaisesti itse sinkuilta mut muutki saa ilmasta mielipiteensä, kaikkihan me tässä jossain vaiheessa ollaan oltu sinkkuja :D)

Mua lähinnä vituttaa toi valittaminen, koska se valittaminen saa asian kuulostaan siltä, että parisuhde olis se ainoa ja oikea tie onnellisuuteen ja elämästä nauttimiseen. :D
Oon ollu koko ikäni sinkku (täytän 20 tänä vuonna) eikä mua haittaa se yhtään. Kaverit tuottaa mulle ihan riittävästi ilosuuden tunnetta enkä koe et mun pitäis jo "tässä iässä" alottaa mun seurustelut, tuntuu et se olis joku velvollisuus jokaselle, koska siitä pitää valittaa niin paljon.
Eihän tollanen itsesäälissä rypeminen oo ees mitenkään puoleensavetävää, tässä varmaan yks syy ainaki joidenkin valittajien sinkkuuteen tbh.

Totta kai parisuhde on aina ihana ja positiivinen asia, mut miks ei sinkkuudestakin vois vaa nauttia täysillä. Eiköhän tässä itse kullakin oo vielä vuosia sen verran jäljellä, että sieltä joku kumppani tarttuis mukaan, jos sellasta haluaa.
Ite en varsinaisesti "hae parisuhdetta" tai ees pahemmin ees mieti että "olispa joku" vaan annan kaiken tapahtuu sit ku tapahtuu :D En nyt viittaa et olis jotenkin säälittävää treffailla tinderin kautta tms. vaan että seurustelua ei pitäis pitää semmosena velvoitteena, joka pitää kokea tiettyyn ikään mennessä ja että ilman sitä on mahdoton olla onnellinen