Emiliad11.7.2017 20:24
1/4
OON NIIIIN SURULLINEN! :(

Mun oli pakko saada avautua tästä, koska tää tuntuu jo niin hirveeltä.

Ensinnäkin tää asia koskee mun parasta kaveria (tai no voiko häntä enää edes kaveriksi kutsua), sillä hän on muuttunut yhtäkkiä todella paljon, pääasiassa muuttuminen alkoi, kun hän alkoi viettämään aikaa erään hänen uuden kaverinsa kanssa.

Tästä mun kaverista tuli siis jotenkin ilkeän suorasanainen ja muutenkin ylimielinen. Se on sinänsä aika surullista nähdä, miten hyvin tämä sen uusi kaveri korvaa minut, kun ennen oltiin ihan kuin paita ja peppu. Mulla ei siis itselläni ole oikein muita kavereita, sillä tosiaan me oltiin usein mun parhaan kaverin kanssa kahdestaan jossain tai sitten meidän yhteisen kaveriporukan kanssa.

Eikä siinä sinänsä vielä kaikki, sillä tää mun kaveri on hankkinut aika monta muutakin uutta kaveria, joiden kanssa se nykyään viettää kaiken vapaa-aikansa, eikä me oikeastaan tavata toisiamme, ellei sitten olla molemmat sen meidän yhteisen kaveriporukan kanssa menossa jossain.

Kuten aiemmin jo mainitsinkin tämän kaverini oudosta käyttäytymisestä, niin hän esimerkiksi vihjasi, kun minua pisti hyttynen poskesta, että joko kannattaisi käyttää sitä meikkiä. Muutenkin, jos sanon hänelle jotain, niin hän väittää asian aivan vääräksi, vaikka olisinkin täysin oikeassa sekä silloin, kun olemme porukalla jossain, niin hän ylpeilee, kuinka hauskaa hänellä oli hänen uusien kavereidensa kanssa jossain mäkkärissä ja keihin kaikkiin hän siellä olikaan taas tutustunut.

En tiedä onko vika minussa vai hänessä, mutta suoraan sanottuna tilanne on riistäytymässä käsistä, sillä hän ja nämä hänen uudet kaverinsa ovat tulossa samaan opiskelupaikkaan kuin minäkin, joten minusta on tulossa erittäin todennäköisesti yksinäinen susi.

En tiiä kuinka typerältä tää kuulostaa tai kuinka monta kirjoitusvirhettä tää tarina sisältää, mutta kaipaan neuvoja, sillä en tiedä ollenkaan mitä mun täytyisi tässä tilanteessa tehdä.

Haluaisin vaan kuulua johonkin porukkaan ja viettää normaalia nuoren elämää, enkä maata kaikkia päiviä yksin kotona! :(