SuklaaNaamio22.3.2018 19:13
1/1
oon ihastunut kaveriin (help)

Mulla alko lukio viime syksynä ja tutustuin siellä kivaan kaveriporukkaan jonka kanssa oon nhyt tullut jo aika läheiseksi ja vietetän vapaa-ajallakin palljon aikaa tän kaveriporukan kanssa. Siinä porukassa on yks tosi kiva mut vähän ujo jätkä kenestä oon tykännyt nyt syksystä asti eli jotain reilu puoli vuotta. Olen yrittänyt lopettaa hänen ajattelua, mutta hän tunkee ajatuksiini kokoajan. Ongelmani on, että jännitän aina hirveästi tän jätkän seurassa, johon olen ihastunut. Juttelen kyllä melko luontevasti hänen kanssaan, mutta en esim. pysty ylläpitämään kauaa katsekontaktia. Samoin, jos näen hänet kauempana esim. omien kavereidensa luona niin en uskalla huomioida häntä. Enemminkin alan jutella innokkaammin omien kavereideni kanssa yms. peitellen tahtomatta kiinnostustani.

Olen kuitenkin teoillani tehnyt melko selväksi, että olen kiinnostunut hänestä. Esim. yhdissä bileissä hapsottelin hänen hiuksiaan, halailin ja makoilin hänen kanssaan sohvalla. Oon kanssa huomannut hänen viesteistään minulle, että hän voisi olla kiinnostunut. Kuitenkaan hän ei ikinä oma-aloitteisesti aloita esim. snäpissä vaikka aina vastaakin minun ihan turhiinkin snäppeihin hänelle.

Miten saisin tästä jätkästä nyt selkoa että pitääkö hän minusta vai ei olisiko mitään ideoita? Olen ihan auttamattoman ihastunut häneen enkä tiedä mitä tehdä enään. Yksi yhteinen kaverimme jolle olen tästä sanonut että pidän kyseisetä jätkästä oli aluksi sitä mieltä että jätkäkin voisi pitää minusta mutta nyt häntä ei kiinnosta puhua kokoa asiasta kanssani, ja hän haluaisi että löytäisin jonkun toisen ihastuksen kohteen.