Cherybell7.5.2017 21:17
1/8
Oon huolissani mun broidista

Eli siis, mun veli on mua kaksi vuotta nuorempi, vasta kaheksantoista täyttänyt, ja asuu vielä kotona. Meidän vanhemmat ei oo koskaan ollu mitään parhaita mahollisia vanhempia, vaan perheessä on ollu niin fyysistä kun henkistäkin väkivaltaa.

Nyt mun broidi on aika masentunu. Koulu on retuperällä, joka aiheuttaa kinaa porukoitten kanssa vielä enemmän. Varsinki iskä on tosi kelju broidia kohtaan, ja vetää herneitä nenään pienimmistäkin asioista. Ja kumpikaan ei oikeen ota tosissaan tätä veljen masennusta, josta se on käynyt puhumassa jo kuraattorinkin kanssa.

Tänään broidi kiipes mun ja avokin partsille, jotta pääsi meille yöks. Se oli saanu mutsin ja faijan kanssa riidan aikaan NAKKIEN PAISTAMISESTA. Pikkusisko 10-vee oli siis pyytäny broidia paistamaan sille nakkeja ruuaks, ja syystä tai toisesta ne nakit oliki jääny kylmiks sieltä sisältä. Ja faija sai siitä sitten hepulin ja alko huutamaan. Veli on aika temperamentista sorttia, joten se huutaa kyllä aina takasin. Ja tilanne eskaloitu siitä sillee, että kaikki syytteli toisiaan, ja faija otti veljeltä koneen ja puhelimen pois. Broidi lähti sitten ovet paukkuen ulos sieltä kämpästä, ja tuli meille parin kilsan päähän. Se kiipes tosiaan toisen kerroksen partsille, koska meiän rapun ovi menee ysiltä lukkoon, eikä se voinu soittaa tulevansa.

Nyt se nukkuu täällä ainakin tän yön, ja ilmotin äidille siitä (koska tiiän että muuten mutsi ois varmaan soittanu poliisit). En oikeen tiiä mitä voisin tehä, tai miten voisin auttaa broidia. Muistan niin hyvin vielä sen, miten paska ilmapiiri kotona oli, ja ymmärrän hyvin miks broidi on masentunut. Mikään puhe meiän vanhemmille ei kuitenkaan auta, koska ne ei osaa nähä vikaa ikinä itessään.

Mitään vinkkejä, miten voisin olla hyvä isosisko?