Lapinjoutsen3.5.2017 21:03
1/2
Oon ehkä bi

Vuoden alusta ku oltiin turnaukses Ahvenanmaal nii ne laivamatkat ja just ku oli samas huonees ni ihastuin vähä yhtee tyttöö sit.. Se on vähä semmone et vaikuttaa et välttelee jos ei tunne jotai ihmist (esim mua), mut sen kaverien seuras sit on iha normi ittensä. Ajattelin sitä melkee koko aja ja sen naama on älyttömän söpö. :DDD Ei kuitenkaa olla juteltu oikee mitää ku just on aika ton tyyppine et 'kaverei tai ei mitää' jos tollee voi sanoo. Sit hän on kans poikamainen ja ei myöskää oo välttist sit ehkä iha yhtä ystävällinen ku tytöt yleensä. (Ei epäkohteliaskaan mut voi tulla helposti jotai 'okei, mm' lausahduksii.)
En kestä se on nii söpö... argh.
Noh sil sit sattu joku tapaturma vissii ja ei ollu harkois pitkää aikaa enkä mäkää sit sen jälkee ku olin tosi kauan kipee. Nyt tänää kuitenki satuttii olee taas samaa aikaa ja ku se on maalivahti ja vedeltii ni olin iha paineis vaa koko aja. :D En kans oo oikee kenenkää kaveri (oon harrastanu 1,5vuot vast), vaiks alus yritinki jutella vähä kaikkie kaa ni oon sillai aika ulkopuolinen.
En viitti todellakaan mennä juttelee sille et kai ootan et menee ohi, eihän se nyt välttämät ees tykkää tytöistä vaiks onkin aika poikamainen ja niin..
Ja tykkään siis myös pojista et oon kai sitten bi. Ei oo erityistä tarvetta lokeroida et oon mikä oon, mut onhan tää vähän jännää kyl.

Kai tää menee ohi, menihän se sillon tammikuun jälkeenkin aika helposti. En vois ees kuvitella seurustelevani tai ees säätäväni jonkun samas joukkuees olevan kans.. :DD

Mut joo tämmöne pikkane tunnustus nyt tänne sit lipsahti, en itekkää tiiä mitä teijän pitäis kommentoida mut voitte te jotai settii heittää. xD