itsme00016.7.2018 5:06
1/3
Oon aivan sekasin �

Moivaanmoi.
Tää on jo toinen yö eron jälkeen kun en oo nukkunut tuntiakaan.
Erosta on siis nyt viis päivää. (Exä jätti)
Ollaan nähty ja hengattukkin kerran exän kanssa.
Hänelle tekee vielä tosi pahaa nähdä mua, mutta onneks mulla just sattu lomamatka tähän väliin, että voisi ehkä paremmilla mielin olla mun kanssa sitten tän jälkeen.
Eli siis tämän koko yön jäin sitten kännykälle. Puhutaan exän kanssa wapissa tosi paljon ja hän sitten yritti puhua mun kanssa mukavia että saisin paremman mielen ja unta. Mut jäinki sitten selaamaan meidän koko wa keskustelun läpi kahen vuoden ajalta jona ollaan oltu yhessä.
Otin sieltä ss sellasista viesteistä missä exä on kärsinyt masennuksesta (niinkuin minä nyt) ja on voinut tosi huonosti, mutta olin tukena, missä vannoi että ei voi elää ilman mua yms. Ja lähetin hänelle. Vastaus oli että "Sun pitää tajuta että ei olla yhessä" ja "Et voi enää spämmiä mua" yms.
Oonko nyt paska ihminen kun tein noin? 😭
Ite oon masentunu sängyn pohjalla kaikki nää päivät nukkumatta, syömättä, ja voinu tosi pahoin. Tänne kirjottelinki siitä Exän "uudesta" tyttökaverista (keskustelun nimi oli vissiin "Ero ja exän uusi kaveri")
Hän oli siis mun lähes eka ihastus, mun ensimmäinen aito suhde (joka kesti siis melkeen 2 vuotta), menetettiin neitsyydet toisillemme ja sellasta
Hän auttoi mua pääsemään peruskoulusta ja jaksamaan. Tehtiin ihan kaikki yhessä(myös koulussa kun oltiin samalla luokalla)
ja nähtiin aina jokatoinen päivä.
En vaan voi käsittää että on pystyy noin helposti siitämään kaiken taakse kun mun aivot ei edes tajua vielä että hän ei ole enään mun "oma". (joinakin hetkinä se on jo tuntunut aidolta) mutta oon niin kiintynyt häneen että en tiiä mitä tehä (että mahollisesti pääsisin yli).
Mulla on vaan kaks kaveri (exä ja paras kaveri) enkä halua eikä mulla oo varaa menettää häntä. En vaan voi mitään että tulee niin surullinen olo ja oon tottunu jakaa hänelle kaiken mitä aattelen 😭 Ja se että paskan koulupäivän jälkeen en voi mennä sen viereen ja hän ei oo siinä lohduttamassa mua ja näitä tilanteita riittää.
Muutenkin mun elämä on "rakentunut" hänen ympärilleen eikä mulla oo masennuksen ja kaiken tän jälkeen vaan yhtään jaksamista edes yrittää sitä rakentaa uudestaan.
Tuntuu muutenkin siltä, että hän on nopeasti päässyt musta yli ja koska hän on sellanen kun on (maailman ihanan, komein, mukavin ymsyms) niin hän saa nopeesti jonkun uuden.
Ja kun luin meijän vanhoja viestejä, minä olin alussa se kellä oli oma elämä, omat menot, kavereita eikä niin psljon tunteita häntä kohtaan vielä ja loppujenlopuksi koko toi tilanne mistä lähettiin oli kääntynyt toisinpäin.
Mitä helvettiä mun pitää tehdä että mun aivot tajuis että ei olla enään yhdessä??
Ja miten saan pääsen yli siitä että hän jätti mut mun "epäilyiden" (lukee siinä toisessa tekstissä), masennuksen (itekkään en häntä jättänyt sillon kuin hänellä oli vaan pysyin tukena) ja "en vaan enää halunnu olla thatstakia takia. Eikä enää jaksanut yrittää tai halunnut yrittää korjata asioita ja oikeasti luopui kaikesta mitä meillä oli.
Niin paljon jäi vielä kirjoittamatta ja sekavaa tekstiähän tää on, mutta oon vaan ihan sekaisin päästä..
Pakko mennä terveyskeskukseen hakemaan lähete terapeutille jotta sais jonkun kelle puhua ja joka auttais tohon masennukseen ja jotta sais johonki jotain järkeä :'(