katazzz7.5.2018 14:46
1/22
Onks tääl ketään joka haluu tutustuu?

Joo eli oon 14v tyttö jolle on käyny vähä huonosti ja elämä täl hetkel aika paskaa. Ettisin täält tyyppei joilla ois sama tilanne päällä tai muuten vaa ihmisii joita kiinnostais olla kavereit. Jos et välitä kuulla mun elämäntarinaa skippaa suoraan alas:)

Oon aina ollu tosi sosiaalinen ja puhelias ja räväkkä. Mul oli päiväkodissa ja ala-asteel hirveesti kavereita. Sit ku ylä-asteelle mentiin (sama kaupunginosa, joten ne kaikki samat tyypit tuli sinne) nii jouduin sellaseen luokkaan, jos oli just ne mun vanhat luokkalaiset jotka ei ollu mun kavereit, ja uusii tyyppei jotka yhtä lukuunottamatta oli kaikki ihan erilaisii kun mä, tosi hiljaisii ja epäsosiaalisii.

Jotenki kaikil mun kavereilla oli luokal tosi kivoi uusii tyyppei ja tietenki ne muodosti heti omat squadit ja juttunsa. Kyl ne alus mun kaa jakso olla, mut sit ne hiljalleen vaa unohti mut. Yritin eka väkisin pitää yhteyttä, mut sit tajusin et niil ei vaan oo aikaa mulle. Ja sit tajusin, et mul ei oo kavereita. Mun luokkalaiset on ihan liian erilaisii, kyl niist seuraa on välkäl ja tällee, mut ei ikinä olla koulun jälkee. Mul on yks kaveri koulun ulkopuolel, ja sen kaa on aina tosi hauskaa, mut silläki on harrastukset ja muut menot. Ja mulla oli poikaystävä, mutta senkin äiti muutti työn perässä ruotsiin ja otti sitten mun poikkiksen mukaan. Sekin oli tosi kova pala.

Vituttaa kattoo ku muut elää elämäänsä ja pitää hauskaa ja mä en voi, vaik en oo yhtään ujo tai vetäytyny ja just sellasten huumorintajusten äänekkäiden ihmisten kaa kuuluisin. Tää kaikki johtuu vaan tyhmäst sattumast.

No joo, sainpa avautuu😂😂 Mut siis haluisin tavata samantyyppisii ihmisii niiku mä, eli puheliaita, sosiaalisia, avoimia, lojaaleja ja eloisia.(Ois myös kiva jos oisit samaa ikäluokkaa eli n. 13-16 nii varmaan enemmän yhteist puhuttavaa)
Voidaan puhuu ihan mistä vaan maailmas ja jos asut hesas nii voitais ehkä nähä kaupungil joskus ja käydä vaik leffas, syömäs, shoppailemassa tai ihan vaa hengaa. Ja joo ihan kaikki jotka on kiinnostuneit lojaalist kaverist nii ihanaa jos voitais tutustuu ja voitte myös kertoo alas omat kokemukset:)